xside Night amb Honey Dijon, Folamour, Jamz Supernova i més, 24-26 feb.

15/01/2020

Un nou esdeveniment arriba a Barcelona per trencar els límits entre tecnologia i música aquest febrer. Quan 4YFN i GSMA MWC tanquin les portes, xside Night prendrà el control de Fira Montjuïc amb ponents especials, sessions creatives i projectes immersius, seguits d'un conjunt de DJs dels millors noms de la música electrònica internacional i local, dirigits per Honey Dijon, Kruder & Dorfmeister, Folamour i Jamz Supernova.

Durant 3 nits, xside Night acollirà xerrades interessants sobre el nostre paper en el futur del disseny, creativitat i creació de continguts de la mà de Richie Hawtin, Ben Lukas Boysen i més, a partir de les 18h. Tot plegat en un entorn únic dissenyat per ser interdisciplinari, amb food trucks, bars i els emblemàtics autos de xoc de Sónar de Nit fins a les 23h.

A xside Night, el xside Hub comptarà amb una mostra d'startups de les indústries creatives. Les seves iniciatives presentaran punts de vista innovadors sobre la manera d'escoltar música online i offline, sobre com crear analítiques d'experiència del joc per a desenvolupadors i jugador o sobre noves maneres de publicar art a través d'una plataforma de reproducció d'arts visuals, entre d'altres. La comunitat d'startups anirà més enllà dels assistents de 4YFN i MWC, reunint inversors internacionals, experts, líders i visionaris.

xside Night també acollirà una Àrea Immersiva per mostrar els talents i estudis internacionals de Broomx, Paraddax, META, Imrsv Arts i Univrse. Es presentaran una gran varietat de projectes, eines i històries basades en dades per a la propera generació de creadors d'experiències. Amb la darrera tecnologia en mitjans VR, projectors 360 i més, l'Àrea Immersiva reunirà nous mercats, bases de dades i comunitats alhora que connectarà creadors i tecnòlegs immersius amb oportunitats de treball, col·laboradors i recursos.


El més destacat del'xside Night per dies: 24, 25, 26 de febrer

El dilluns 24 de febrer, el pioner de la música electrònica Richie Hawtin pujarà a l'escenari per parlar de la seva experiència com a innovador, inventor i creador al capdavant de diversos projectes que han canviat les regles del joc al llarg de la seva àmplia carrera. Després d'aquesta xerrada d'un dels motors de la música contemporània, el DJ francès Folamour, un fenomen modern de transició, punxarà la seva selecció de música house funk i soul.

L'esdeveniment de dimarts 25 començarà amb el compositor de música electrònica amb base a Berlín, Ben Lukas Boysen, el qual treballa amb instal·lacions, partitures de pel·lícules i art sonor experimental, tant a nivell artístic individual com a través del seu treball amb marques. Durant la demostració, titulada "Creació visual en viu", es sumaran a l'escenari els artistes digitals i de nous mitjans Joëlle Snaith i Joshua Davis. Després d'aquesta xerrada sobre la transversalitat en l'art, el disseny i el so, la innovadora DJ Jamz Supernova ens portarà a fer un recorregut global pels sons de les tendències de les escenes urbanes d'arreu del món.

El dimecres 26 de febrer es farà el tancament d'xside Night amb una celebració de la interseccionalitat i l'expressió, amb un ponent principal encara per confirmar, seguit d'un set de la icònica DJ de música house i dissenyadora de moda, Honey Dijon, amb el suport del pioner del nu-bass Awwz.

A més, l'esdeveniment de dimecres a la nit tancarà amb una actuació especial d’una de les llegendes electròniques del downtempo, Kruder & Dorfmeister, amb un show audiovisual en viu.

Uneix-te a aquestes 3 nits úniques d'aprenentatge, networking i festa a través de la música, el disseny i la tecnologia a xside Night. Presentat per Sónar, 4YFN i GSMA MWC Barcelona.