Un missatge de Sónar i Sónar+D

8/05/2020

Sónar lamenta comunicar que, a causa de la crisi global originada per la pandèmia de Covid-19, les edicions 2020 de Sónar Barcelona i Sónar+D no podran celebrar-se, per la qual cosa es posposen a 2021.

Després de valorar acuradament totes les opcions, i ateses les normatives governamentals, aquesta decisió ha estat l'única possible per a garantir plenament la salut i la seguretat de tots els assistents, artistes i equips involucrats.

La 27a edició de Sónar Barcelona i la 9a edició de Sónar+D tindran lloc els dies 17, 18 i 19 de juny de 2021 als recintes de Fira Montjuïc de Barcelona i Fira Gran Via de L'Hospitalet.

Des d'ara mateix, estem treballant amb els artistes, ponents i entitats participants per a reprogramar el 2021 la majoria de shows i activitats que tots esperàvem gaudir enguany.

Us agraïm la paciència i la comprensió demostrades en les últimes setmanes i volem assegurar-vos que mantenim amb vosaltres un compromís absolut. Els posseïdors d'Entrades i Acreditacions Professionals rebreu un correu electrònic el proper 19 de maig, amb la informació detallada de tots els avantatges que gaudireu si les conserveu per a 2021; o bé, si ho desitgeu, com sol·licitar el reemborsament del seu import.

En qualsevol cas, aquest 2020, seguim actius. Sónar celebrarà una edició extraordinària de Sónar+D els dies 18 i 19 de setembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), l'espai on va néixer i va créixer el festival.

Aquesta nova trobada, denominada Sónar+D CCCB, tindrà un format i continguts dissenyats específicament per al context actual i amb la mirada posada en nous futurs imaginables. El projecte neix amb la vocació d'atendre les necessitats i inquietuds de les comunitats creatives, tant locals com internacionals.
 
Sónar+D CCCB serà un esdeveniment fonamentalment on-line i gratuït, que comptarà amb un extens programa d'activitats participatives i en xarxa que programarem conjuntament amb els festivals TodaysArts (La Haia), Unsound (Cracòvia) i Reworks (Tessalònica), els nostres socis al programa de la Unió Europea We Are Europe. Properament s'anunciaran tots els detalls d'aquesta edició especial a la qual, sens dubte, anirem incorporant nous partners en les properes setmanes.
 
Us animem a continuar atents aquest estiu a les novetats de Sónar+D CCCB i Sónar 2021. També us esperem virtualment al setembre i, en persona, al juny de 2021 per celebrar junts de nou un gran Sónar.
 
Gràcies una vegada més per la vostra paciència, suport i confiança.