SonarMix 007: AWWZ - Música de club híbrida i desenfrenada a càrrec d’una DJ inesgotable

1/06/2022

“Aquest set és un híbrid d’un híbrid d’un híbrid,” diu Gemma PM, més coneguda com a AWWZ. No és d’estranyar que el seu SonarMix s’obri, precisament, amb una espècie d’híbrid, mesclant la tornada coral del “Plum” d’Omega Sapien amb l’imponent “WHOLE LOTTA MONEY” de Bia.
En menys de 58 minuts, SonarMix 007 passa per 30 temes. AWWZ navega sense problemes entre bases i estils, com si anés canviant de carril a l’autopista. Ritmes dancehall com “Missy Riddim” de CHAMOS x Aizen Sama estan a només unes transicions de la fusió kuduro/batida de DJ Barata, “Mudança”, o del suau flow d’Idris Elba a “Vroom”, de The Fanatix. Tot això, fusionat amb “amics, edits i cançons secretes”, com la seva pròpia i poderosa arma de club “WERK”, el nou llançament “Hola Hola” de BRAVA -artista també present a Sónar 2022- i Pablo Rumbler o un quàdruple edit de Dark Sky, Florentino, AceMo i Tokischa/Rosalía, sempre de Lowprofile.

L’inquiet so d’aquest mix fluid i en constant canvi reflecteix la pròpia i incansable naturalesa d’AWWZ: sempre a la recerca de nous temes i totalment oberta a noves idees (com el projecte AWWZ b2b AI DJ a AI and Music S+T+ARTS Festival). És una de les raons per les quals s’ha convertit en una artista 100% afí a Sónar: “Sempre he gaudit descobrint nova música i m’encanta poder trobar-me amb aquells artistes underground que cap altre festival programa,” afirma.

Defensora d’una representació femenina més àmplia a l’escena de club estatal, també deixa caure que està ultimant un “àlbum exclusivament femení anomenat LADAH TEMPLE”, el primer single del qual (en què participa una altra artista de Sónar 2022, Simona) sortirà la setmana que ve. Per a la seva actuació a Sónar 2022, té una altra sorpresa a la butxaca: la vocalista de Barcelona i col·laboradora habitual Demmy Sober s’unirà a ella per a “cantar alguns temes durant l’espectacle”.

Igual que a SonarMix 007, el seu set promet oferir una visió vertiginosa de la música de club de 2022, mesclant allò familiar amb allò desconegut i amb allò encara per descobrir. Hora de cordar-se els cinturons.

Tracklist: 
Omega Sapien - Plum
Bia - WHOLE LOTTA MONEY
AUDREY NUNA - Damn Right
CHAMOS x Aizen Sama - Missy Riddim
Shygirl - BDE (Florentino Remix)
Rasskulz ft. BKO, Massief, BALLIN30 & Spens (prod. Saffehbeats) - 24/7
BAMBII ft. LatyKim - TRUCK RIDDIM
Getamilli - Team Onbeskop
Soul Faya - M'Afro 2.0
Barata - Mudança
The Fanatix - Vroom
Rema - Soundgasm (CHAMOS Edit)
Shaqi - Damelo Papi
AWWZ - BB CRY
Pedro - Wasted Tool
Ayy Den x AWWZ - WERK (unreleased)
Rizzla ft Odile Myrtil - Iron Cages (JLZ EDIT)
BRAVA - Hola Hola (prod. Rumbler)
Nina Simone - Feeling Good (Hyalyte Edit)
D'Cantwo Jr. - CIDRA
A-Star - Bad Riddim
Gina Jeanz - Amagroove
Tommy Genesis - a woman is a god (Bia Remix)
DAY 'N' NITE (AWWZ Edit)
Branko - MPTS
Dark Sky x Florentino x AceMo x Tokischa/Rosalía - Beautiful, Linda y Seductora (Lowprofile Edit)
Doctorado Pro - Marimba Rija
Tigs ft. Peppery - Bad Like We (Murder He Wrote Remix)
KM ft. Frenna, Jonna Fraser - Mamacita