Sónar torna a Lisboa i Istanbul el 2023

22/11/2022

D’Est a Oest i de l’Atlàntic al Bòsfor, Sónar tornarà a recórrer Europa al 2023. Paral·lelament a les celebracions del 30è aniversari de Sónar a Barcelona, el festival tornarà a Lisboa i Istanbul a l’abril.


Sónar Lisboa 2023 - 31 Març · 1.2 Abril

Sónar Lisboa tornarà a celebrar tres dies de música, creativitat i tecnologia a la capital portuguesa entre el 31 de març i el 2 d’abril per inaugurar el recorregut de festivals Sónar al 2023. De cara a aquesta segona edició, el festival ha estat redissenyat per garantir una experiència més fluida pels assistents: tot el festival tindrà lloc al Pavilhão Carlos Lopes i els seus voltants, al centre de la ciutat. Sónar Lisboa comptarà amb actuacions i DJ sets tant de dia com de nit i presentarà el seu propi programa de Sónar+D.

Les primeres 24 actuacions combinen artistes locals i internacionals, mostrant la diversitat de la música electrònica del 2023. Folamour portarà a Lisboa la seva eufòrica celebració A/V del house, mentre que WhoMadeWho, Max Cooper i KiNK presentaran les seves respectives actuacions en directe. Els viatgers planetaris Astra Club (DJ Tennis b2b Carlita) s’uneixen als incondicionals de l’escena local de Lisboa DJ Nigga Fox i Violet b2b Photonz, amb Skream b2b Mala i SHERELLE x Kode9 afegint un sabor britànic al lineup. VTSS, Héctor Oaks live i I Hate Models (amb un espectacle audiovisual desenvolupat en exclusiva per a Sónar Lisboa) oferiran visions contrastades del techno modern. I també hi haurà espai per a un dels DJs més prometedors del house, la sensació brasilera de 22 anys Mochakk.

A més, actuaran Acid Pauli, Catarina Silva, Cinthie live, Francisca Urbano, Luisa, Or:la, Rui Vargas, Sensible Soccers, Shaka Lion, Vil i Yen Sung. Pròximament, s’anunciaran nous artistes, així com tots els detalls de les activitats de Sónar+D.

Tota la informació i els tickets estan disponibles a sonarlisboa.pt.


Sónar Istanbul 2023 - 28.29 Abril

Per setè any consecutiu, Istanbul tindrà la seva pròpia edició de Sónar, que reunirà artistes locals i internacionals a l’espectacular Zorlu PSM (la seva seu habitual) el divendres 28 i dissabte 29 d’abril. Com sempre, l’esdeveniment servirà com a radiografia de l’escena musical electrònica, les tendències culturals i els avanços tecnològics a la ciutat on Orient es troba amb Occident.

Sónar Istanbul 2023 comptarà amb el genetista convertit en músic Max Cooper presentant un show 3D audiovisual. La música techno serà present durant les actuacions de la llegenda del minimal Richie Hawtin, el referent del techno fundacional Blawan, la nova icona del rave VTSS i la mega-productora i DJ brasilera ANNA. El house, per part seva, es mostrarà en la seva faceta més poderosa durant el set de la prometedora TSHA, així com en la seva faceta més propera al pop amb Sofia Kourtesis. A aquests, se sumaran més endavant nous noms de rellevància internacional, així com una gran representació del talent local d’Istanbul.

Els tickets Early Bird ja estan a la venda. Tota la informació i tickets estan disponibles a sonaristanbul.com.