Sónar revela el primer llistat d’artistes de Sónar Barcelona 2022

11/05/2021

Sónar presenta els primers 32 artistes de la programació del festival que tindrà lloc a Barcelona els dies 16, 17 i 18 de juny de 2022 en els seus recintes habituals de Fira Montjuïc i Fira Gran Via.

The Chemical Brothers, The Blaze, Arca, Oneohtrix Point Never, The Blessed Madonna, AJ Tracey, Channel Tres, Serpentwithfeet, Richie Hawtin, Princess Nokia, Charlotte de Witte, Polo & Pan, DJ Python, Skee Mask, Morad, Joy Orbison o Ms Nina, entre les més de 100 actuacions programades per Sónar 2022.

A Sónar 2022, l'edició més esperada de festival, destacaran els llegendaris herois de l'electrònica The Chemical Brothers, així com els nous espectacles en directe de The Blaze, Arca, Oneohtrix Point Never, Princess Nokia, Channel Tres, Serpentwithfeet, Joy Orbison, Louisahhh i molts més.

Entre els primers artistes programats també ressalten els nous shows de AJ Tracey, Polo & Pan, Tomm¥ €a$h, Sega Bodega, Morad, Lafawndah, Ms Nina, Locoplaya i Recycled J.

I entre els primers DJ sets que s'anuncien figuren estrelles com The Blessed Madonna, Charlotte de Witte, Richie Hawtin, Dj Marcelle/Another Nice Mess, Eris Drew B2B Octo Octa, DJ Python, Skee Mask, Jayda G, Lechuga Zafiro, Jamz Supernova, La Fleur, Chico Blanco i Jyoty.

En els pròxims dies Sónar anunciarà les dates en què sortiran a la venda els tiquets de Sónar Barcelona 2022. Apunta't aquí i assegura't l'entrada abans de la venda general.


Consulta aquí el llistat dels primers artistes de Sónar Barcelona 2022.