Sónar Lisboa completa el seu line-up i es prepara per inaugurar les celebracions del 30è aniversari de Sónar

26/01/2023

Avui s’ha revelat el line-up definitiu de Sónar Lisboa 2023 amb els últims 32 noms, entre ells Peggy Gou, Amelie Lens, Major League DJz, Patrick Mason, Anfisa Letyago, Reinier Zonneveld, Chet Faker i Enrico Sangiuliano, que se sumen als ja anunciats al desembre.

El festival, que celebrarà la seva 2a edició al cor de la capital portuguesa del 31 de març al 2 d’abril, ha revelat també el line-up per dies i nits, llançant també a la venda els tickets individuals per a cada sessió de Sónar de Dia i Sónar de Nit. Tot això succeirà al llarg de quatre escenaris -dos interiors i dos exteriors-, concentrats al Parque Eduardo VII, un dels espais verds més grans de la ciutat.

El line-up final mostra la polivalència i diversitat de la música electrònica a 2023. Entre els plats forts de Sónar de Dia figuren la sud-coreana Peggy Gou, una de les cares més conegudes de l’escena clubbing mundial; la superestrella belga del techno, DJ i productora Amelie Lens; Major League DJz, que portarà a Lisboa el so de l’amapiano, una variant jazzística del house de la seva Sud-àfrica natal; i un DJ set de soul, jazz i indietrònica de Chet Faker. Tots ells se sumen a noms ja anunciats com Mochakk i Folamour amb el seu A/V show.

Sónar de Nit estarà encapçalat pel techno profund i ple de groove d’Anfisa Letyago; Enrico Sangiuliano, que fusiona techno amb elements de trance; i Patrick Mason, artista berlinès que basteix ponts entre el passat i el present de la música de ball. A més, Reinier Zonneveld i 999999999 interpretaran la seva pròpia concepció del techno en viu, juntament amb els artistes prèviament anunciats VTSS, Astra Club (DJ Tennis b2b Carlita), WhoMadeWho live i KiNK.

Mentre la música electrònica i de ball continua diversificant-se, Sónar Lisboa presenta artistes -tant internacionals com portuguesos- que estan trobant noves maneres de dirigir la pista de ball. DJ MELL G, Sofia Kourtesis DJ set, King Kami, Lady Shaka i Cormac b2b fka.m4a són alguns dels noms que representen aquestes noves corrents, juntament amb els ja anunciats back-to-backs de SHERELLE x Kode9 i Skream b2b Mala i els artistes portuguesos DJ Nigga Fox live i Shaka Lion.

Com sempre a Sónar, el directe jugarà un paper fonamental. James Holden arribarà a Sónar de Nit amb un nou live show -basat en el seu primer àlbum en set anys-, mentre que Sónar de Dia rebrà una dosi de màgia modular a càrrec de Colin Benders. Això se suma a l’espectacle audiovisual en directe de Max Cooper ja anunciat i als lives de Cinthie i els herois locals Sensible Soccers.

Els Abonaments (Full Festival Pass) i Abonaments VIP (VIP Full Pass), que donen accés a les dues nits i els dos dies del festival, segueixen a la venda. A més, avui han sortit a la venda també els tickets individuals per a cada dia i nit, amb una quantitat limitada a un preu de sortida exclusiu.

Tot el line-up per dies i els tickets estan disponibles a sonarlisboa.pt.