Sónar i Sónar+D retransmeten en directe gran part de la seva programació 2018

11/06/2018

Un any més Sónar podrà seguir-se en streaming des de les plataformes Culturebox, iCat, Resident Advisor, Red Bull Radio i la pròpia web de Sónar, que retransmetran en directe més de 100 concerts del festival.


Vídeo treaming de Sónar Barcelona en col·laboració amb Culturebox

Sónar, en col·laboració amb la plataforma online Culturebox de France TV, retransmetrà en directe 40 actuacions de Sónar 2018, i 5 més a través de Facebook Live, a més d'oferir imatges en “video on demand” després del festival. Algunes de les actuacions que es podran veure a través de la web de Culturebox i la web de Sónar seran les de Gorillaz, Yung Lean, Diplo, Bonobo, Laurent Garnier, Tokimonsta, Little Simz, Henry Saiz, Olde Gods, Rels B, George Fitzgerald, Ivana Ray Singh, Daedelus, Call Super o Charlotte de Witte, entre molts d’altres.

Culturebox és una plataforma d’streaming dedicada a la cultura i l'art digital que emet més de 600 concerts i espectacles durant l'any, en directe i en servei On Demand gratuïtament durant diversos mesos després de la seva emissió.

Horaris i visionat aquí


Àudio streaming a iCat.cat

iCat.cat retransmetrà 40 shows en àudio a través de dos canals, un creat especialment per a retransmetre l'escenari SonarXS i un altre Principal que emetrà concerts i sessions de DJ dels altres escenaris de Sónar de Dia i Sónar de Nit. A més, el show de Gorillaz, el divendres 15 de juny a les 22h, serà emès en directe a través de la FM de l’emissora, a iCat FM. Algunes de les actuacions que es podran escoltar a través d'aquests dos canals són les de Gorillaz, Cornelius, Diplo, Bonobo, Rels B, KOKOKO!, Daedelus, Rozzma, Nídia, Rosa Pistola, GoldLink, Nathy Peluso, Steve Lean o Chino Amobi, entre moltes d’altres. Només has de connectar-te a la web de Sónar o a la web d'iCat.cat i gaudir del festival tranquil·lament allà on siguis.

Horaris i escolta aquí


Red Bull Radio a SonarDôme

L'emissora Red Bull Radio retransmetrà en directe totes les actuacions de SonarDôme els tres dies del festival (dijous 14, divendres 15 i dissabte 16 de juny), a més d'emetre un programa especial conduït per la locutora americana Vivian Host, que inclourà entrevistes amb els artistes entre actuació i actuació. Com a prèvia, Red Bull Radio arrencarà el dissabte 9 de juny amb una marató especial de 10 hores que recuperarà els moments més estel·lars de la història de SonarDôme.

Horaris i escolta aquí


Sónar+D 2018 a Facebook Live

A més de la cobertura a temps real per Twitter i Instagram, durant la sisena edició de Sónar+D es retransmetran en directe a través de Facebook Live alguns dels millors moments dels workshops i demos, així com una selecció de projectes de MarketLab. També es mostraran dos de les àrees més espectaculars d'aquest any: les iniciatives audiovisuals en VR de Realities+D i el flamant Sonar360º by Mediapro, una semiesfera de gairebé 20 metres de diàmetre on es projectaran experiències immersives fulldome seleccionades per la Société des Arts Technologiques (Montreal) i el RCA Fulldome Research Group (Londres).

Segueix el Facebook de Sónar+D aquí


Vídeo streaming de Resident Advisor

Aquest 2018 Resident Advisor torna a Sónar de Nit i retransmetrà sis de les actuacions del showcase que presenta a SonarLab la jornada del dissabte: JASSS, Lanark Artefax, Errorsmith, Octo Octa, Ben Klock & DJ Nobu i Motor City Drum Ensemble & Jeremy Underground. Es podran seguir a través de la plataforma RA Live a Facebook a partir de les 21:30h.

Horaris i visionat aquí


Segueix les retransmissions a les nostres xarxes socials fent servir el hashtag #sonarlive