Sónar estrena "Koraal - Magma" a IDEAL, el nou show audiovisual de John Talabot i Desilence

29/07/2021

Els propers 16, 17 i 18 de setembre de 2021, Sónar estrenarà en primícia mundial a IDEAL "Koraal - Magma", el nou espectacle audiovisual del productor i DJ John Talabot amb els artistes visuals pioners Desilence.

Presentat  en associació amb We Are Europe, el show promet ser una experiència immersiva i multisensorial única, dissenyada i creada específicament per a aquest espai, IDEAL, el Centre d'Arts Digitals de Barcelona.

"Koraal - Magma" suposarà l'estrena mundial en directe de l'àlbum "La Casa del Volcà" publicat per John Talabot -sota el seu pseudònim Koraal- en el segell holandès Nous'klaer Audio, un álbum conceptual que el barceloní va gravar inspirat pels paisatges extraterrestres de l'illa de Lanzarote.

Sónar a IDEAL és la col·laboració entre Sónar i IDEAL per a la producció i l'estrena de shows immersius en què participen músics i artistes visuals. Aquest serà el primer d'una sèrie de concerts que tindran lloc durant els propers mesos.
 
Sónar a IDEAL: "John Talabot & Desilence present Koraal - Magma. An audiovisual ritual through Subterranean frequencies" es presentarà en directe dues vegades cada dia, en passis programats a les 20:00 i les 22:00 hores.