Sónar baixa al Metro el 5 de julio con MANS O

26/06/2019

Un any més Sónar baixa al Metro de Barcelona per oferir un concert que serveix com a aperitiu gratuït a menys de dues setmanes de l'inici del festival, que aquest any - de forma extraordinària - tindrà lloc el mes de juliol.

El protagonista en aquesta ocasió és el sempre estimulant productor barceloní MANS O, que tocarà diverses de les composicions del seu recent àlbum triple, "Three Stages Of Change Appreciation". Serà al vestíbul de l'estació d'Arc de Triomf (línia 1, vermella), divendres 5 de juliol a les 20h.

Mans O és Roman Daniel, artista, compositor i productor que va deixar amb la boca oberta a tothom amb els seus primers passos en la creació sonora, per la maduresa i la qualitat de la seva música. Els seus dos primers releases al segell Disboot, l'EP "Macaya" (2014) i l'àlbum "Thirst o Sed" (2016), van ser treballs d'una complexitat i una elegància impròpies d'algú de la seva edat. El seu nou àlbum, produït a Londres durant els últims dos anys i dividit en tres discos independents i interconnectats entre si, confirma el seu enorme talent amb composicions que apunten en noves i molt estimulants direccions, tant a nivell musical (breaks, samples vocals, sintes retorçats, ambient) com estètic.

A més, del 6 al 8 de juliol, a la mateixa estació, TMB et porta Sónar+D amb BroomX. Una experiència immersiva total amb BroomX, la companyia de Barcelona que ha creat MKPlayer360 un projector de realitat virtual projectada i continguts 360º en una pantalla sense límits. De 16 a 21h. L1 Arc de Triomf.