Sónar 2019 serà aquest any més sostenible que mai

2/07/2019

Aquest any, Sónar està fent passos decisius per millorar la sostenibilitat, reafirmant la seva responsabilitat col·lectiva amb el medi ambient.

Per primera vegada, el festival presenta gots de 50 cl reutilitzables i retornables per a totes les begudes, tant a Sónar de Dia com a Sónar de Nit. Els gots es poden obtenir a totes les barres del festival i requereixen un dipòsit de 2€ pagat amb la primera comanda de begudes. Qualsevol membre de l'equip de barres reemplaçarà els gots bruts en qualsevol moment amb el consum d'una beguda nova.

Per a recuperar el dipòsit, els assistents hauran de retornar els gots utilitzats al punt de devolucions de SonarCashless de Sónar de Dia i Sonar de Nit, on rebran un reemborsament complet. Es pot retornar un màxim de cinc gots al mateix temps. 

Per a més informació consulta la secció Info Pràctica.

Sónar 2019 també tindrà com a objectiu reduir els plàstics d'un sol ús a totes les seves barres. Per aquesta raó, l'aigua se servirà als mateixos gots reutilitzables i retornables, i se servirà des d'ampolles de vidre, més sostenibles i fàcils de reciclar.

Aquest compromís de reduir el plàstic s'estén a la zona de menjars i food trucks, amb coberts fets de materials sostenibles, i contenidors de reciclatge i compostatge disponibles per l'ús tant públic com professional.