Segueix tota l'acció del festival a través de les xarxes socials de Sónar

16/07/2019

Sónar 2018 oferirà una cobertura integral de tot el que succeeix durant els tres dies del festival a través de les seves xarxes socials, amb fotos i vídeos, informació constant i el millor contingut dels mitjans col·laboradors del festival.

Segueix i interactua amb nosaltres a Facebook, Twitter, Instagram i IG Stories per descobrir què està passant al festival en qualsevol moment, siguis allà on siguis. 


Facebook

El Facebook de Sónar és la revista del festival, amb fotos d'actuacions i concerts actualitzades, galeries d'imatges i vídeos que mostraran tot el que passi sobre els escenaris. A més, una selecció dels shows del festival seran emesos a través de Facebook Live.

Segueix tot el que passa a través de #sonarlive la informació de l’streaming aquí


Instagram

Les millors fotos cada dia de les actuacions i els artistes en viu, informació constant sobre cada escenari, a més de videoclips de concerts. Segueix els dos perfils oficials de Sónar i Sónar+Di puja les teves imatges amb els hashtags #sonar2018 i #sonarD2018, a més dels hashtags de twitter que trobaràs a continuació.

A més, durant tot el festival, l'equip de Sónar publicarà Instagram Stories, oferint així una visió especial des de dins del festival. Etiqueta'ns a les teves fotos i a les teves stories i compartirem les que més ens agradin a la nostra pàgina.


Twitter

Segueix el festival en viu a través de @sonarfestival i @sonarplusd per rebre totes les notícies i informacions d'última hora. També estarem twittejant en viu des dels principals shows: segueix tota l'acció siguis allà on siguis a través de #sonarlive.

Twitteja’ns directament o interactua amb nosaltres fent servir els següents #hashtags:
#sonarfestival 
#sonar2019
#sonarlive
#sonarbarcelona


Per a les activitats de Sónar+D: 
#sonarD2019
#Sonar360byMEDIAPRO
#sonarDforME
#SonarMies
#MovedbyTalent 
#SEATMobility
#MFBCN2019