Segueix en directe els festivals de Sónar d'aquesta setmana de manera gratuïta a live.sonar.es

27/10/2021

A més de celebrar el retorn de la música en viu aquesta tardor, Sónar també connectarà físic i digital, amb la majoria dels shows, DJ sets, xerrades, demos i instal·lacions transmetent simultàniament tant l'AI and Music S+T+ARTS Festival (dimecres 27 i dijous 28 d'octubre), com SónarCCCB (divendres 29 i dissabte 30).

Ambdues retransmissions comptaran amb actuacions i presentacions de vídeo produïdes en exclusiva per a l'ocasió amb música nova i posades en escena innovadores de diversos artistes internacionals com Coucou Chloe, Yeule, YACHT, Speaker Music i l'innovador projecte audiovisual PRSNT, entre d’altres.

La programació digital, presentada per Estrella Damm i amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull, arrenca aquest dimecres 27 a les 20h amb el Concert Inaugural de l'AI and Music Festival, Marco Mezquida 'Piano+AI', seguit de les activitats al CCCB el dijous 28, divendres 29 i dissabte 30 d'octubre.

Tots els espectacles es podran veure de manera gratuïta a live.sonar.es i alguns d'ells també s'emetran a les nostres xarxes socials.

Consulta els horaris de l‘streaming d’AI and Music S+T+ARTS Festival.
Consulta los horarios de l‘streaming de SónarCCCB.

Ens veiem a Sónar, siguis on siguis!