Processing… Sónar by Day: Sónar de Dia es transforma per celebrar els 30 anys del festival

17/01/2023

Les celebracions comencen a Sónar de Dia. Des de 1994, el programa diürn de Sónar ha reunit música, creativitat i tecnologia al centre de Barcelona. Enguany no serà una excepció, amb els sons de la música de club global trobant-se amb actuacions experimentals, espectacles audiovisuals punters i alguns dels DJs més importants del planeta. Una festa de 30è aniversari a l’alçada de les circumstàncies.


Programació per dies ja disponible i tickets per dies ja a la venda

Avui ha estat revelat el lineup per dies, així que ja poden consultar-se aquí quins artistes actuen a cadascuna de les tres jornades de Sónar de Dia a Fira Montjuïc.

De grans DJs internacionals com The Blessed Madonna i Laurent Garnier a concerts com els de Charlotte Adigéry & Bolis Pupul i Oneohtrix Point Never. Del live AV de Max Cooper als DJ sets de Nick León i BADSISTA b2b Cashu. Sónar+D contribueix a l’aniversari amb un format ampliat i un programa obert a tot el públic que va de shows inèdits -CLARAGUILAR, Kode9 i Lucrecia Dalt, entre d’altres- a talks, conferències performatives, exhibicions i masterclasses. En total, Sónar de Dia comptarà amb més de 70 activitats repartides entre els seus cinc escenaris i els diferents espais per al descobriment i la inspiració.

Ja estan a la venda aquí els tickets individuals per a cadascun dels tres dies, amb un grup d’unitats limitades a un preu especial de sortida.


Un nou SonarVillage by Estrella Damm

Els sons més rellevants de la música electrònica contemporània estaran representats a cadascuna de les tres jornades, celebrant més que mai la cultura de club a un nou SonarVillage by Estrella Damm que serà sorprenent i espectacular.

La seva programació estarà liderada per grans emblemes de l’escena. L’escenari principal de Sónar de Dia comptarà amb The Blessed Madonna (divendres), Laurent Garnier (dissabte) i un artista el dijous que revelarem molt aviat.

Amb ells, noms com Bradley Zero b2b Moxie, Eliza Rose, Nick León, Ahadadream, Selectya Glossy, MikeQ o Manuka Honey representaran la diversitat de la música de club d’avui. Consulta aquí quin dia actua cadascun d’ells. Aviat, es completarà el lineup.

El públic que ja coneix l’espai de Sónar de Dia es trobarà amb un SonarVillage by Estrella Damm replantejat, amb una pista de ball més protegida del sol i una nova àrea SonarVIP by Red Bull amb vista privilegiades de l’escenari.

A més, Sónar de Dia completa la seva remodelació reubicant també la seva oferta gastronòmica i la seva àrea de descans a zones interiors i condicionades.


Un Sónar+D ampliat i amb un doble eix: un programa de tarda obert a tot el públic durant Sónar de Dia i activitats matinals exclusives per a acreditats

Fa 11 anys, Sónar+D es va posar en marxa per explorar com la tecnologia i la ciència podien conviure i associar-se amb la creativitat i l’art. Avui dia, les relacions entre aquestes disciplines estan més entrellaçades que mai: els artistes visuals utilitzen la IA per a explorar els límits de la creativitat i desafiar les percepcions; els músics componen discos que posen en relleu la urgència de la crisi climàtica; i les noves tecnologies, des del xat-GPT al blockchain o l’stable diffusion, són constantment objecte d’actualitat.

Per tot això, Sónar+D obrirà el gruix de la seva programació a tot el públic assistent a Sónar de Dia.

A més d’aquestes activitats, s’obrirà també Project Area, una nova àrea d’exhibició de projectes d’àudio, vídeo, realitat augmentada i eines per a creadors. Molt aviat, s’obrirà públicament una convocatòria perquè artistes, empreses i institucions puguin optar a exposar el seu treball en aquesta nova àrea.

Sónar+D a 2023 obrirà les seves portes exclusivament per als acreditats a les 10h del matí en les jornades de dijous i divendres. Durant aquestes primeres hores del dia, hi haurà activitats específiques per a professionals, estudiants i públic inquiet.

Per a acreditar-te com a assistent al programa complet de Sónar+D, simplement has d’adquirir la teva Acreditació aquí.


Els tickets per dia ja estan a la venda a un preu especial

Recorda que tots els tipus de tickets estan a la venda aquí. Hi ha disponible a un preu especial una quantitat limitada de tickets individuals per a cadascun dels tres dies de Sónar de Dia.