Nou projecte col·laboratiu entre Sónar, Taller de Músics i Cora Novoa

19/04/2021

Sónar, en col·laboració amb Taller de Músics de Barcelona i Acción Cultural Española, presenten un nou programa de mentoria centrat en la música electrònica liderat per la productora, DJ i directora creativa del seu propi segell discogràfic Cora Novoa.

Durant un mes, Cora Novoa, qui ostenta una presència consolidada a la comunitat electrònica barcelonina i compta amb publicacions en segells tan rellevants com Hivern Disc, Turbo Recordings o el seu propi, Seeking the Velvet, treballarà colze a colze amb tres compositors i músics matriculats a la prestigiosa escola de música.

Al costat dels alumnes, Cora Novoa definirà processos i crearà treballs que abasten l'electrònica, la instrumentació acústica i les tècniques de composició assistida per ordinador. El resultat final d'aquesta col·laboració es presentarà en un show en directe a Barcelona i altres ciutats cap a finals d'any.

Després d'un procés d'audició realitzat per Cora Novoa al març, els artistes triats per al projecte són Alba Morena, Tomás Pujol i Enric Martínez, que comptaran amb l'ajuda i supervisió del director de composició de l'escola, Pablo Carrascosa.

Com a part del programa ampliat que Sónar està duent a terme aquest 2021, els resultats d'aquesta col·laboració podran gaudir-se als nostres canals i xarxes socials durant tot el procés.

Segueix #ThisIsSónar per a estar al dia.