Noms propis de l'electrònica d'avantguarda amb Actress, Deena Abdelwahed, Lotic…

29/11/2018

La música mestissa global arribarà a Sónar Barcelona 2019 de la mà de la tunisiana Deena Abdelwahed qui ens portarà els sons àrabs del futur i el productor britànic Actress, un dels genis de l'electrònica del nostre temps, presentarà un nou show audiovisual basat en la Intel·ligència Artificial que aprèn i assimila els sons del propi artista per donar forma a una cosa completament nova.

Lotic, l'elèctric i mutant productor texà de grime arty, estrenarà el seu nou show mitjançant un joc de llums polièdric espectacular acompanyat de l'escenògraf Emmanuel Biard, qui ja va donar suport als muntatges visuals dels espectaculars shows d'Evian Christ i Koreless en anteriors edicions.

Una de les més prominents figures i revitalitzador de la postmoderna escena musical americana, el pianista Bruce Brubaker, s'unirà al jove productor d'electrònica irlandès Max Cooper. Junts reinventaran en directe una sèrie de treballs pianístics del mestre Philip Glass en un concert denominat 'Glassforms'.

L'equatorià Nicola Cruz, principal referent actual de l'electrònica de sonoritats andines, torna aquest any, ja totalment consolidat, amb nou show i nou àlbum.

K Á R Y Y N, l'artista d'origen sirià resident a Los Angeles, presentarà les seves produccions minimalistes unint les sonoritats ancestrals dels seus avantpassats amb glitches digitals, i que il·luminaran l'escenari SonarComplex amb un directe imprevisible que apunta a revelació.

Mans O presentarà un nou àlbum mitjançant un show que anirà molt més enllà d'un simple directe d'electrònica amb sintetitzadors, en el qual se sumaran imatges, dansa i sorprenents elements escènics.

Veure llista completa del primer avançament d'artistes de Sónar Barcelona 2019