Matthew Herbert i el Brexit. Concert de Cloenda de Sónar Barcelona 2019 al GREC

27/06/2019

Diumenge 21 de juliol en el Teatre Grec
En col·laboració amb el Festival Grec
Degut a la capacitat limitada de l'espai, aquest concert requereix una entrada separada per poder-hi assistir.

Entrades a la venda aquí
 


La relació de Sónar amb el Festival Grec de Barcelona suma un capítol més amb el concert de cloenda de Sónar a càrrec de The Matthew Herbert Brexit Big Band, el diumenge 21 de juliol a l'espectacular amfiteatre del Teatre Grec.

Si en el passat l'espai de Montjuïc va acollir el concert de Ryuichi Sakamoto i Alva Noto (cloenda de l'edició de 2018) o la gran instal·lació lumínica Spectra de Ryoji Ikeda (el 2010), tots dos presentats per Sónar, aquest 2019 el protagonisme recaurà en el nou projecte del sempre genial músic britànic Matthew Herbert, un altre artista molt proper al festival.

Es tracta de The Matthew Herbert Brexit Big band, una nova banda amb la qual interpretarà els temes de “The State Between Us”, disc conceptual que gira al voltant de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea i en el qual han participat fins a mil músics de diferents països del continent. A més de la Big Band, Herbert comptarà també sobre l'escenari amb el suport del Cor Pilot de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) format per 50 veus.

Un tancament amb un potent contingut polític i de gran altura artística per posar el punt final a una nova edició de Sónar en un dels llocs més emblemàtics de la ciutat.