Els mitjans associats de Sónar Barcelona

12/06/2018

Aquests són els programes i espais retransmesos, tant en directe com en diferit, des de Sónar 2018 pels mitjans associats i col·laboradors.


Radio 3

Radio 3 és mitjà associat de Sónar des del seu inici i participa en aquesta edició especial del 25è aniversari amb un important desplegament de mitjans i diversos programes emesos directament des del seu stand a Sónar de Dia, a Fira Barcelona, així com amb continguts audiovisuals a a Radio 3 Extra.

Com és habitual l'emissora realitzarà en directe el seu programa de referència Siglo21, presentat per Tomás Fdo. Flores, el dijous 14 i el divendres 15 de juny, de 12h a 13h.

Radio 3 Extra té un site especial sobre Sónar on es podran veure una sèrie de programes diaris en vídeo explicant tota l'actualitat del festival en imatges. A la web de Radio 3 s'emetran en streaming i en directe vídeos dels principals concerts del festival, així com un informatiu diari sobre Sónar. L'emissora, a més, gravarà els principals concerts del festival per distribuir-los a tota Europa a través de la UER (Unió Europea de Radiodifusió).

També es realitzaran des del festival altres espais dedicats a la música electrònica: El Laberinto amb Henry Saiz, Lapsus, amb Wooky i Lester, i En Òrbita, de DJ Pinky. També es realitzaran des del set de Radio 3 a Sónar els programes El Gran Quilombo, amb Consol Sáenz, i Mediterráneo, amb Pilar Sampietro.

www.rtve.es/radio/radio3


Ràdio 4

Per la seva banda, Ràdio 4, l'emissora catalana de RNE, emetrà en directe el programa Territori Clandestí, conduït per Consol Sáenz, el dijous 14 de 20h a 21h i el divendres 15 de 13h a 14h.

www.rtve.es/radio/radio4


Catalunya Ràdio / iCat.cat

Les emissores de la Corporació Catalana dels Mitjans Audiovisuals realitzaran diversos programes des del seu stand a Sónar de Dia.

El dijous 14 emetran en directe PopAp de 13h a 14h amb Mariola Dinarés i el programa d’iCat Independents, conduït per Josep Martín, de 19h a 20h, a més de gravar el programa Revolució 4.0 de 16h a 18h, amb Xantal Llavina.
El divendres 15 s'emet de nou en directe Independents de 19h a 20h i es gravarà l'espai infantil iCatKids, conduït per Pau Guillamet, Guillamino, de 13h a 15h. I el dissabte 16 hi haurà altres dos espais retransmetent en directe des de Sónar de Dia: Generació Digital, de 17h a 19h i Pista de Fusta, d’iCat, amb Miqui Puig, de 20h a 22h.

A més, per descomptat, connectaran en directe amb els Informatius de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, a més de connexions amb els programes estrella de Catalunya Ràdio, El Matí de Catalunya Ràdio i Estat de Gràcia.

www.ccma.cat/catradio
catradio.cat/icat


Culturebox

Sónar, en col·laboració amb la plataforma de la televisió nacional francesa Culturebox, retransmetrà en directe més de 40 actuacions de Sónar 2018, entre elles les de Gorillaz, Bonobo, Diplo, Charlotte de Witte i Benjamin Damage i oferirà imatges en Video On Demand després del festival. El live stream estarà disponible a tot el món a través de la web de Culturebox, la web de Sónar, alguns dels principals mitjans associats del festival i mitjans nacionals europeus associats a la EBU.

Culturebox és una plataforma de streaming dedicada a la cultura i les arts escèniques i que emet més de 670 concerts i espectacles al llarg de l'any, en directe i en servei On Demand gratuïtament durant diversos mesos després de la seva emissió.

culturebox.francetvinfo.fr


Red Bull Radio en SonarDôme

L'emissora de Red Bull retransmetrà en directe totes les actuacions de SonarDôme els tres dies del festival (dijous 14, divendres 15 i dissabte 16 de juny), a més d'emetre un programa especial conduït per la locutora americana Vivian Host, que inclourà entrevistes amb els artistes entre actuació i actuació.

Com a prèvia, Red Bull Radio arrencarà el dissabte 9 de juny amb una marató especial de 10 hores que recuperarà alguns dels moments estel·lars de la història de SonarDôme. A més, compartiran a la seva plataforma les gravacions de les actuacions de SonarDôme i també de concerts i sets d'altres artistes del festival, com Young Marco, Charlotte de Witte o KOKOKO!.

www.redbullradio.com


Resident Advisor

Aquest 2018 Resident Advisor torna a Sónar de Nit i retransmetrà 6 actuacions del showcase que presenta en SonarLab la jornada del dissabte 16: JASSS, Lanark Artefax, Errorsmith, Octo Octa, Ben Klock & DJ Nobu i Motor City Drum Ensemble & Jeremy Underground.

Es podran seguir a través de la plataforma RA Live a Facebook, a partir de les 21:30h.

www.residentadvisor.net


Radio Nova

Radio Nova, una de les principals emissores culturals franceses, prepara tres programes especials de Sónar conduïts per Sophie Marchand i Jean Morel: el primer serà el dijous 14, de 19:30h a 21h, en format dúplex amb el Nova Club a Paris; el segon el divendres 15, de 19:30h a 21h, en el mateix format; i el tercer el dissabte 16, de 19h a 21h.

Els tres seran emesos des de l’stand de Radio Nova a Sónar de Dia i inclouran entrevistes amb KOKOKO!, King Doudou, Little Simz, Laurent Garnier, Rosalía, Rozzma, OkLou, Chloé, IAMDDB, Nathy Peluso i molts més.

www.nova.fr


RAI / Radio 2

L'emissora nacional italiana arriba a Sónar Barcelona per setè any consecutiu, per retransmetre l'espai Radio2 In The Mix des de Sónar de Nit, amb Lele Sacchi al capdavant. Seran dos programes d'una hora cadascun, des de les 00h a la 01h, el dissabte 16 i el diumenge 17.

www.inthemix.rai.it