Els mitjans associats de Sónar 2019 emeten en directe des del festival

17/07/2019

Aquests són els programes i espais retransmesos, tant en directe com en diferit, des de Sónar 2019 pels mitjans oficials i col·laboradors del festival.


Radio 3
www.rtve.es/radio/radio3

Radio 3 és mitjà associat de Sónar des dels seus inicis i participa en aquesta edició amb un important desplegament de mitjans i diversos programes emesos directament des del seu stand a Sónar de Dia, a Fira Montjuïc, així com amb continguts audiovisuals a Radio 3 Extra.

Com és habitual l'emissora realitzarà en directe el seu programa de referència, Siglo21, presentat per Tomás Fdo. Flores, el dijous 18 i el divendres 19 de juliol, de 12.00h a 13.00h.

Radio 3 Extra té un site especial a la web i l'app de l'emissora sobre Sónar on es podran veure una sèrie de programes diaris en vídeo explicant tota l'actualitat del festival en imatges. A la web de Radio 3 s'emetrà en streaming i en directe en vídeo els principals concerts del festival, així com un informatiu audiovisual diari sobre Sónar presentat per María Taosa. L'emissora, a més, gravarà els principals concerts del festival per distribuir-los a tota Europa a través de la UER (Unió Europea de Radiodifusió).

També es realitzaran des del festival els espais dedicats a la música electrònica El Laberinto, amb Henry Saiz; Lapsus, amb Albert Salinas (Wooky) i Philip Sherburne; i TransMúsica Express, amb Rodrigo Suárez. I els programes El Gran Quilombo, amb Consol Sáenz i Todos Somos Sospechosos, amb Laura González.


RNE - Ràdio 4
www.rtve.es/radio/radio4

Per part seva, Ràdio 4, l'emissora catalana d'RNE, emetrà en directe el programa Territori Clandestí, conduït per Consol Sáenz, el dijous 18 de 20.00h a 21.00h i el divendres 19 de 13.00h a 14.00h.

Catalunya Ràdio / icat.cat
http://www.ccma.cat/catradio http://catradio.cat/icat

Les emissores de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals realitzaran diversos programes des del seu stand a Sónar de Dia.

El dijous 18 emetran en directe PopAp de 13.00h a 14.00h amb Mariola Dinarés i el programa d'iCat Independents, conduït per Josep Martín, de 20.00h a 21.00h, a més de gravar el programa Revolució 4.0 de 16.300h a 18.30h, amb Xantal Llavina.

El divendres 15 s'emetrà de nou en directe Independents de 20.00h a 21.00h i es gravarà l'espai de tecnologia creativa Generació Digital, conduït per Albert Murillo, de 17.30 a 18.30.

També hi haurà connexions en directe amb els Informatius de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació i els programes estrella de l'emissora, El Matí de Catalunya Ràdio i Estat de Gràcia.

A més dels programes, iCat retransmetrà en streaming varis dels concerts de Sónar de Dia, com els de Red Axes, DJ Krush, Artwork, Lyzza, Aleesha, FKJ o Branko, entre molts altres.


RAI - Radio 2
www.inthemix.rai.it

L'emissora nacional italiana arriba a Sónar Barcelona per vuitè any consecutiu, per a retransmetre l'espai Radio2 Records, dirigit i presentat per Lele Sacchi, el dissabte 20 i el diumenge 21 de juliol, de 19.45 a 21h, amb entrevistes, gravacions i cròniques de tot el que passi a Sónar 2019.

Radio Nova
www.novaplanet.com

Radio Nova, una de les principals emissores musicals franceses, emetran en directe des del seu stand a Sónar de Dia les jornades del divendres 19 i el dissabte 20 de juliol. Els dos programes seran presentats per dos locutors que coneixen bé el festival, Sophie Marchand i Jean Morel, que entrevistaran artistes com Dengue Dengue Dengue, Ross From Friends, Acid Arab, Palms Traxx, Bad Gyal o Erol Alkan.