Âme Live b2b Trikk, Danilo Plessow / MCDE i més culminen ‘Un SónarVillage a S’horabaixa’ al setembre

8/08/2022

‘Un SónarVillage a S’horabaixa’ encara l’última data d’aquest estiu de capvespres amb música electrònica a Mallorca.

Gràcies a Sónar i Mallorca Live, han passat ja per l’Antiguo Aquapark de Calviá noms com The Blaze, Floating Points o Overmono, així com altres selectores del panorama internacional com CC:DISCO!, Eliza Rose, Logic1000, Yu Su o Mor Elian.


Âme Live b2b Trikk i Danilo Plessow / MCDE, principals actuacions de l’última data

La temporada 2022 d’‘Un SónarVillage a S’horabaixa’ es completa el dissabte 3 de setembre, com sempre de 19:00h a 03:00h. El cicle posarà el tancament a l’estiu amb la proposta disco i house retro-futurista de l’alemany Danilo Plessow / MCDE, també conegut com a Motor City Drum Ensemble.

També es presentarà una inèdita sessió híbrida de techno melòdic a quatre mans signada pel seu compatriota Âme Live (Frank Wiedemann) -cofundador del llegendari segell Innervisions- i el productor i DJ portuguès Trikk en format live back-to-back DJ.

L’aposta de Sónar i Mallorca Live per talents emergents del panorama europeu s’exemplificarà un cop més amb les aparicions de Jyoty i Jamz Supernova, dues selectores residents al Regne Unit que despleguen regularment a Rinse FM i BBC Radio, respectivament, la seva aposta per música que estableix ponts entre allò britànic, allò sudasiàtic, el Carib i més enllà: de l’afrobeats al future r&b o l’UK garage.

El line-up del 3 de setembre es completa com sempre amb artistes de l’escena local. En aquesta ocasió, serà el mallorquí Difid qui s’encarregui d’inaugurar la tarda, amb la seva habitual fusió de deep house i minimal techno.


Una oferta gastronòmica basada en producte de proximitat

El públic d’‘Un SónarVillage a S’horabaixa’ gaudeix en cada data d’una cuidada oferta gastronòmica, basada 100% en producte de proximitat amb l’objectiu de fer costat als productors locals.

Hi ha tot tipus d’opcions, incloses tant vegetarianes com veganes, fruit de la col·laboració amb Esment, entitat que treballa des de fa més de 50 anys per la qualitat de vida i igualtat d’oportunitats de les persones amb necessitats de suport. La recaptació obtinguda es destinarà íntegrament a la fundació.

Els tickets individuals per l’última data d’‘Un SónarVillage a S’horabaixa’ el 3 de setembre estan a la venda aquí.

Més info a sonarshorabaixa.com.