Accions dels patrocinadors de Sónar 2019 al festival

11/07/2019

Aquestes són les accions que duran a terme els patrocinadors de Sónar Barcelona durant els dies del festival:


Estrella Damm

Un any més, Estrella Damm participarà a l’esdeveniment més gran de música, creativitat i tecnologia que acull Barcelona, estant present a SonarVillage by Estrella Damm de la mà de l'artista Marc Jesús, qui ha dissenyat per l'ocasió la imatge de les barres a les quals se servirà la cervesa del Mediterrani.


Desigual

A més de presentar la ronyonera oficial de 2019 y el concert d'Aleesha (el divendres a las 16.00h a SonarXS), Desigual vol alliberar a l'artista que tots portem dins amb experiències interactives que despertaran la creativitat dels assistents a Sónar. I ho faran amb Claudia Sahuquillo sortint-se de la tela a través del body painting, amb Onionlab creant mons artístics interactius a Sónar+D i amb Suco Sessions, apostant per la llibertat d'expressió i de moviment perquè connectem amb nosaltres mateixos i amb els que estan al nostre voltant. 


Mediapro

Sonar360º by Mediapro és un espai dedicat a l'audiovisual fulldome. Les peces que es presenten són totes elles experiències immersives de primer ordre, on l'audiència està envoltada per imatge i so 360º.


Sangre de Toro

Un any més, Sangre de Toro estarà a Sónar per acompanyar la millor música amb una bona copa de vi de les que es serviran al seu wine bar especial. El lloc perfecte per viure el festival i gaudir d'un vi Sangre de Toro.


Durex

Aquest any, Durex aterra a Sónar 2019 per assegurar que el públic visqui un festival inoblidable i complir una missió: alliberar el bon sexe. I per Durex el bon sexe és igual a sexe segur. Per això, en el seu stand explicaran com podem protegir-nos contra les malalties de transmissió sexual (MTS), i a més, sortejaran entrades VIP i molts altres premis. 


Royal Bliss

Als espais Royal Bliss el públic de Sónar podrà degustar una selecció de combinats Premium elaborats especialment per l'ocasió. Receptes úniques creades per gaudir de Sónar de Dia i Sónar de Nit amb el millor sabor. 


SEAT

SEAT s'uneix a Sónar i Sónar+D com a partner d'innovació, amb l'objectiu de posar a l'abast del públic noves formes d'innovar en el camp del coneixement, a través de les Masterclasses by SEAT; un format d'aprenentatge en el qual el millor talent internacional compartirà coneixement especialitzat i eines pel futur professional. A més, també donen suport a l'app Lost&Sound, una manera innovadora de trobar als amics dins del festival a través de la realitat augmentada.


Pioneer DJ

Pioneer DJ s'enorgulleix d'haver estat soci tecnològic oficial de Sónar des de la seva primera edició, l’any 1994. La Demo de Pioneer DJ, és ja un clàssic de Sónar i de Sónar+D. Aquest any el seqüenciador Toraiz Squid serà presentat pel duet londinenc Dark Sky, amb una trajectòria que compta amb releases a segells com Mister Saturday Night, Tectonic i 50Weapons, i remixes per artistes com The XX i Kelis, entre molts altres.

 
Absolut

Absolut torna a estar present a Sónar Barcelona, festival amb el qual comparteix la seva visió del món. Absolut presenta la campanya “We are a new world”, amb noves identitats, gèneres, dedicacions, compromisos, causes i una nova filosofia. A més, Absolut i Sónar+D s'uneixen per a materialitzar “SonarSpoiler by Absolut”, una instal·lació artística d'imatge i so immersius en la qual els assistents al festival podran presenciar una nova trama i una nova edició, sense diàlegs, de “Je te tiens”, curtmetratge i imatge del festival, escrit i dirigit per Sergio Caballero.


Thunder Bitch

Thunder Bitch ens proposa un repte elèctric: "Escape Room Thunder Bitch". Es tracta d'un joc en el qual cal sortir de la “escape room” del títol en menys de 3 minuts, i d’intentar fer el millor temps per competir amb els altres participants. Al seu stand, situat a la zona de SonarCar, a Sónar de Nit, se servirà Thunder Bitch a tots els que s'acostin i participin.


Red Bull 

La programació de l'escenari SonarDôme, comisariada per Red Bull i Sónar per quinzè any consecutiu, mostrarà de nou els sons i gèneres més avançats del món a un escenari on els artistes més prometedors del futur es troben amb aquells que marquen el camí de l’actualitat. Destaquen, entre molts altres, les actuacions del llegendari Theo Parrish, els ritmes urbans de Dellafuente, les estrenes a Espanya dels shows de Sevdaliza, Lorenzo Senni i Petite Noir, el màxim exponent mundial del gqom, DJ Lag, el projecte col·laboratiu de noise rap 700 Bliss o artistes de l'última Red Bull Music Academy celebrada a Berlín, com Perel, Ylia, Nistra o Shelly, entre molts altres.


Calvin Klein

Calvin Klein Underwear, col·laborador oficial de Sónar 2019, és la línia de roba interior de Calvin Klein, marca de lifestyle global que transmet ideals atrevits, coneguda per les seves campanyes avantguardistes i una estètica seductora i minimal. Per a aquesta edició, la marca ha creat un espai inspirat en la seva última campanya #MYCALVINS.