Red Bull Music presenta

Yuzo Koshiro x Motohiro Kawashima live

JP

  • Dijous 14 16:25 - 17:25

    Sónar de Dia - SonarDôme by Red Bull Music

Els compositors d’“Streets of Rage” i “Return of Shinobi” presenten en viu per primera vegada els clàssics del videojoc japonès

Yuzo Koshiro és arranjador, programador i compositor de música per a videojocs japonès, a més de president de la companyia de desenvolupament de jocs Ancient. Se'l considera un dels innovadors més influents de la música chiptune i de videojocs, gràcies al seu treball a bandes sonores d'una àmplia varietat de gèneres al llarg de la seva carrera. Les seves partitures per "Streets of Rage" reflecteixen la influència del house i el techno que van envair clubs de Tòquio com el Yellow a principis dels 90, i han influït profundament a artistes com Flying Lotus, Ikonika, Just Blaze, Joker, Fatima Al Qadiri i molts d'altres. A Sónar unirà les seves forces amb Motohiro Kawashima, un reconegut compositor que va ser col·laborador de Koshiro a "Streets of Rage" 2 i 3 i "Katekyo Hitman Reborn!", a més d'haver estat el primer treballador oficial de l'equip d'Ancient. La seva col·laboració confirma la passió de Kawashima per un so techno més dur, i la seva recent banda sonora per Necrosoft Games, "Oh Deer", demostra que, més de 20 anys després, encara se les empesca per introduir amb naturalitat influències contemporànies a la seva pròpia visió de la música de videojocs.

A ells s'hi sumarà el talentós productor i artista digital, Tom Scholefield, també conegut com a Konx-om-Pax. Schofield ha treballat com a artista visual per a Jamie Lidell, Underground Resistance i Oneohtrix Point Never, té el seu propi estudi, va establir el segell Display Copy i ha publicat brillants discos a Planet Mu. Com a part del projecte Diggin 'In The Carts, Konx-Om-Pax treballarà sobre les imatges de "Streets of Rage" 2 i 3 i "The Revenge of Shinobi.

www.redbullradio.com/shows/diggin-carts/episodes/motohiro-kawashima-32-bit-junglism-teki-latex