Miss Kittin & Kim Ann Foxman

FR-US

  • Divendres 15 05:05 - 07:00

    Sónar de Nit - SonarLab

Febre del divendres nit

Un altre tàndem de tecnho i house d'alta escola a Sónar de Nit, en aquest cas per tancar la jornada del divendres a SonarLab. Kittin i Foxman comparteixen gustos, vitalitat, actitud i anys d'experiència als clubs més exigents del món. El seu set a quatre mans segur que ens donarà alguns dels moments de major plaer dance de tot el festival, amb més que probables escapades al house de Nova York, la disco music de totes les èpoques, el techno de filiació queer i bàsicament qualsevol so apte pel dancefloor que desprengui altes dosis d’hedonisme, perill i foscor.

A hores d'ara presentar i resumir la carrera de Miss Kittin sembla quelcom gairebé innecessari. Tot i així, per si hi ha algú que no la conegui, podem dir que ha estat (i és) una diva del clubbing internacional des de l'explosió de l'escena a mitjans dels 90, col·laboradora de DJ Hell i Sven Vath, DJ de popularitat global i mil coses més. Al 2006 va publicar el seu release "Miss Kittin Live at Sonar" (el títol parla per si mateix) i aquest 2018 torna per celebrar els 25 anys de vida del festival, més o menys els mateixos que porta ella en primera línia.

A l'altre costat de l'Atlàntic, Kim Ann Foxman s'ha assentat com a figura clau del house i el techno de Nova York. Nascuda a Hawaii i movent-se també amb èxit al món de la moda, Foxman pot presumir d'haver traçat una trajectòria personal molt sòlida com a DJ i productora, més enllà del seu rol -també importantíssim- com a vocalista d’Hercules & Love Affair.

soundcloud.com/misskittin
soundcloud.com/kimannfoxman
https://www.redbullradio.com/shows/headphone-highlights/episodes/kim-ann-foxman-forgotten-house-jams