Red Bull Music presenta

Kode9 x Kōji Morimoto AV

UK - JP

  • Dijous 14 15:30 - 16:15

    Sónar de Dia - SonarDôme by Red Bull Music

El principal responsable de Hyperdub presenta un directe inspirat en la música de videojocs japonesa amb imatges d'un llegendari mestre de l'animació

Kode9 arriba a llocs on d'altres DJs mai s'imaginarien. Els seus primers sets i programes de ràdio van ajudar a difondre el so del sud de Londres a nivell internacional a la primera dècada dels 2000s, però les seves sessions es basen ara en una mescla impredictible de sons, sempre puntejats per baixos potents, arribant musicalment molt més lluny del que ho feien abans. En aquest AV show en viu l'home conegut com a Steve Goodman presentarà un nou concepte inspirat en la música japonesa de videojocs i les d'imatges creades per Kōji Morimoto, el llegendari animador japonès. Marimoto és tot un artista de culte, gràcies al seu treball a pel·lícules com "Magnetic Rose" i "Dimension Bomb". Ja sigui a través de les seves representacions de majestuosos paisatges o d'elaborats carrerons cyberpunk, la particular metodologia i estètica de ciència-ficció de Morimoto li donen la volta a la nostra visió del món d'una forma totalment inesperada, la qual cosa encaixa perfectament amb els sons cada vegada més inclassificables de Kode9.

A Kode9 s'hi sumarà el talentós productor i artista digital, Tom Scholefield, també conegut com Konx-om-Pax. Schofield ha treballat com a artista visual per a Jamie Lidell, Underground Resistance i Oneohtrix Point Never, té el seu propi estudi, va establir el segell Display Copy i ha publicat brillants discos a Planet Mu. Com a part del projecte Diggin 'In The Carts, Konx-Om-Pax treballarà sobre les imatges de "Streets of Rage" 2 i 3 i "The Revenge of Shinobi", i aportarà el seu toc personal a l'obra del llegendari animador Kōji Morimoto.

soundcloud.com/kodenine
www.redbullradio.com/shows/top-flight-with-chal-ravens/episodes/kode9