DESPACIO (James Murphy + 2manydjs)

US-BE

  • Dijous 14 15:30 - 21:30

    Sónar de Dia - Despacio

  • Divendres 15 15:30 - 21:30

    Sónar de Dia - Despacio

  • Dissabte 16 14:30 - 20:30

    Sónar de Dia - Despacio

La cirereta del pastís

Torna DESPACIO a Sónar. James Murphy i els germans Deawele celebrant amb tots els presents el 25è aniversari del festival i regalant-nos tres jornades memorables més de música a Sónar de Dia. Sí, tres: dijous, divendres i dissabte, a la mateixa ubicació que la primera vegada, inventant de nou el club perfecte per Sónar. Per si algú s'ho va perdre al 2014, s'ha de dir que DESPACIO es defineix com una experiència inèdita ideada per celebrar el fet d'escoltar música en un club, desplaçant el focus de l'escenari cap a la pista, perquè el protagonisme recaigui en el públic, en la qualitat de les cançons i en el propi so.

Per a aconseguir aquest objectiu són fonamentals diversos elements. Un d'ells és el soundsystem circular, format per una sèrie de torres d'altaveus i amplificadors de tres metres d'alçada cadascuna, disposades en cercle i amb més de 50.000 watts de potència. Un altre és l'espai: una pista reduïda dins del recinte de Sónar de Dia per gaudir còmodament de l'experiència. I un altre més, per descomptat, és la música i els seus selectors: James Murphy (líder de LCD Soundsystem, que actuaran a Sónar de Nit) i David i Stephen Dewaele (2manydjs, també a la programació d'aquest any, a Sónar de Dia), escollint entre els seus vinils preferits i punxant durant 6 hores seguides música de totes les èpoques i estils, amb el coneixement i el bon gust que han demostrat sempre al llarg de les seves respectives carreres.

Els que ja hi van ser l'altre cop ja ho saben, i els que no ho descobriran ara. Com diuen ells mateixos: DESPACIO is happiness.

Despacio powered by