SonarVIP

Gaudeix del festival d'una manera totalment diferent i amb totes les comoditats i avantatges al teu abast amb l'Abonament VIP de Sónar, tant a Sónar de Dia com a Sónar de Nit.

Sónar de Dia

Sónar de Nit

L’Abonament VIP inclou

  •  Accessos ràpids i exclusius als recintes de Sónar de Dia i Sónar de Nit
  • Propostes gastronòmiques d'estrella Michelin a l'Àrea VIP de Sónar de Día
  • Accés a les Àrees VIP de Sónar de Dia i Sónar de Nit
  • Accés especial a una vista privilegiada dels shows a les Àrees VIP de SonarClub i SonarPub, sumat a una pasarel·la que uneix ambdues Àrees VIP
  • Bus VIP gratuït de Sónar de Dia Sónar de Nit
  • Bus VIP gratuït de Sónar de Nit a Pl.Espanya i Pl.Catalunya
  • Serveis exclusiu de bar i restauració en ambdós recintes
  • Guardarrobes gratuïts
  • Wifi gratuït a les Àrees VIP

 

L’Entrada 2 Nits VIP inclou

  • Accés a les Àrees VIP de Sónar de Nit
  • Accés especial a una vista privilegiada dels shows a les Àrees VIP de SonarClub i SonarPub, sumat a una pasarel·la que uneix amdues Àrees VIP
  • Accessos ràpids i exclusius al recinte de Sónar de Nit
  • Bus VIP gratuït de Sónar de Nit a Pl.Espanya i Pl.Catalunya
  • Serveis exclusius de bar i restauració
  • Guardarroba gratuït
  • Wifi gratuït a les Àrees VIP

 

Restaurant
Área VIP
3 estrelles Michelin

L'àrea gastronòmica de Sónar de Dia comptarà aquest any amb els menús exclusius de, ni més ni menys, 3 xefs amb estrella Michelin.

Dijous 15
Albert Raurich, del Restaurant Dos Palillos
(Elisabets, 9. Barcelona) "Albert Raurich va ser durant set anys el cap de cuina del restaurant elBulli, però no fa cuina bulliniana. Raurich ha canviat totalment de registre, demostrant ser un cuiner valent i imaginatiu. Dos Palillos és un restaurant gastronòmic que s'amaga darrere d'una aparença de bar de barri, en ple Raval. Un proposta suculenta, amb nous sabors i textures i veneració radical cap al producte. Cuina japonesa creativa, plats thai i de tendències orientals en general, impossible d'etiquetar. Albert s'inspira en la seva pròpia gula, en el que li agrada menjar, per jugar amb matisos d'acidesa, picant i umami. Una cuina amb majúscules". Philippe Regol, Observación Gastronómica.

Divendres 16
Víctor Quintillà, del Restaurant Lluerna
(Rafael Casanovas, 31. Santa Coloma)
"Fer-se un nom en l'univers de la cuina amb un restaurant a Santa Coloma de Gramenet, situat a l'extraradi de Barcelona, no és gens fàcil. Quintillà ho ha aconseguit lluitant humilment, defensant el producte de proximitat i l'estacionalitat, abanderant la marca Km 0 de slowfood, acostant la ciència als fogons i cuinant divinament. Pura passió". Pep Palau, Fòrum Gastronòmic.

Dissabte 17
Xavier Pellicer del Céleri
(Marimón, 5. Barcelona)
"Xavier Pellicer representa l'ofici de cuiner en el millor sentit de l'expressió. Pellicer té allò que els francesos, dels quals va aprendre molt, denominen "tour de main", el domini del gest, que li permet elevar a alta categoria qualsevol menjar que prepari per senzill que pugui semblar. I si durant anys va aplicar aquesta classe i capacitat a restaurants de luxe de fama internacional, ara ha sabut transformar-se i llegir molt bé el present i el futur, creant i dirigint una proposta més informal, propera en formes i producte, sana i vegetal".
Toni Massanés, Fundació Alicia.


En col·laboració amb Josper