SonarLive

CultureBox

Culturebox és la plataforma d'streaming de la televisió nacional francesa dedicada a la cultura i l'art digital. En col·laboració amb Sónar, retransmetrà en directe més de 50 concerts complets de Sónar 2017, i oferirà imatges en Video On Demand després del festival.

iCat-cat

L'emissora online iCat.cat retransmet com cada any en directe les millors actuacions de Sónar 2017: més de 25 concerts i sessions, tant de Sónar de Dia com de Sónar de Nit. Només has de connectar-te al web de Sónar o al web d'iCat i gaudir del festival tranquil·lament allà on siguis.

Red Bull Radio

Red Bull Music Academy s'enorgulleix d'arribar al seu 13è any d'associació amb Sónar aquest 2017, presentant una alineació d'estrelles i afiliats de l'Academy a la seva programació anual de SonarDôme, del 15 al 17 de juny. Red Bull Radio retransmetrà totes les seves actuacions de principi a fi per a una audiència d'abast global. L'emissora emetrà en directe des de Barcelona durant tota la setmana del festival , presentant entrevistes amb convidats especials i els millors moments d'aquesta nova edició de Sónar.

Sónar+D

Diverses de les conferències més rellevants programades a Sónar+D, el Congrés Internacional sobre Tecnologia i Creativitat que se celebra els mateixos dies de Sónar, seran retransmeses en directe a través del web www.sonarplusd.com.

Resident Advisor

Aquest 2017 Resident Advisor torna a Sónar de Nit i, una vegada més, retransmetrà diverses de les actuacions del showcase que presenta en SonarLab la jornada de dissabte. Segueix els shows de Carl Craig, Beautiful Swimmers, t q d i més a través de la plataforma RA Live a Facebook o a Youtube, a partir de les 21:30h.