SonarApp

Descarrega l'App oficial de Sónar 2019 de forma gratuïta

Ja està actualitzada i disponible l'aplicació de Sónar Barcelona per a smartphones, la millor manera de tenir tota la informació del festival a mà.

Una vegada descarregada i instal·lada al telèfon, l'App, disponible en tres idiomes (castellà, català i anglès), permet consultar la programació per dies, escenaris, horaris i artistes, tant de Sónar de Dia i Sónar de Nit com de Sónar+D. També pots escollir les teves actuacions favorites i t'avisa 15 minuts abans que comencin perquè no et perdis res del que t'interessa.

La navegació és molt intuïtiva i senzilla:

- Podràs associar el teu compte de Facebook a l'App, i així compartir els teus horaris amb els teus amics.

- L'aplicació també inclou els mapes interactius dels diferents escenaris de Sónar de Dia i Sónar de Nit (en els quals pots clicar per veure què hi ha al voltant de cadascun d'ells: serveis, cashless, llocs per menjar, punts d'informació, altres escenaris...), i que estan integrats en un sistema de geo-localització per poder veure la teva ubicació dins del mapa.

- Disposa també d'integració amb Spotify i Soundcloud, amb la possibilitat d'escoltar les playlists oficials del festival i els excel·lents sets que alguns dels artistes de la programació han gravat en exclusiva per Sónar.

També trobaràs totes les activitats de Sónar+D ordenades per àrees; l'enllaç per descarregar l'app específica per a professionals acreditats, Networking App; i, per descomptat, la informació bàsica del festival (com anar de Sónar de Dia a Sónar de Nit, per exemple).

A més, l'App funciona sense connexió, no és necessari tenir les dades activades.