Sónar APP

Descarrega l'App oficial de Sónar de forma gratuïta

L'aplicació de Sónar per a smartphones és la millor manera de tenir tota la informació del festival al palmell de la mà.

Una vegada descarregada i instal·lada al telèfon, l'App, disponible en tres idiomes (castellà, català i anglès), permet consultar la programació per dies, escenaris, horaris i artistes tan de Sónar de Dia com de Sónar de Nit i Sónar+D.

La navegació és molt intuïtiva i senzilla, i entre les seves opcions s'inclou MyAgenda, el calendari personalitzat d'actuacions preferides, sincronitzat amb l'agenda que hagis elaborat amb el teu usuari a www.sonar.es. Només has d'entrar a la fitxa dels artistes i marcar-los com a favorits clicant a l'estrella: MyAgenda els ordena i t'avisa 5, 15, 30, 60 minuts abans que comenci cada show.

L'aplicació també inclou els mapes interactius dels diferents escenaris de Sónar de Dia i Sónar de Nit –a l'opció Espais–, totes les activitats de Sónar+D ordenades per àrees (amb una eina específica: Networking Tool, només per a professionals acreditats), la informació bàsica del festival (com arribar o com comprar tickets, per exemple) i el tracklist amb les cançons del festival que es pot escoltar en qualsevol moment de forma continuada a través de Deezer.

Aplicació per Android i iOS, disponible a través de Google Play y App Store