Absolut

Absolut ens transporta a Sónar Barcelona 2017 a noves dimensions sense límits ni barreres, on poder imaginar i il·luminar un millor demà.

#AbsolutNewDimensions és un nou concepte materialitzat en les tres dimensions situades dins el marc del festival els dies 15, 16 i 17 de juny. Noves dimensions que conflueixen en les tres àrees de Sónar: Sónar de Dia, Sónar+D i Sónar de Nit.

#AbsolutNewDimensions, situat al costat de SonarVillage a Sónar de Dia, proposa una instal·lació immersiva a partir de llum, color, espai i boira, que desafia els límits i submergeix als assistents en nebuloses de sensacions cromàtiques. Dimensions insòlites on desaparèixer i retrobar-se, abstreure i descobrir dimensions inexplorades d'un mateix.

Per a Sónar+D, Absolut s'uneix amb la School For Poetic Computation de Nova York, un projecte singular que, entre altres coses, explora l'escriptura de dades com escriptura creativa, concebent noves formes de comunicació a través de la narració de dades.

En Sónar de Nit, Absolut comissiona l'obra de Joan Guasch, una estructura volumètrica i tridimensional que serveix de canvas i d'obra en si mateixa, on es serviran còctels únics.

Absolut ens animarà a descobrir noves dimensions cromàtiques de nosaltres mateixos, en les que som capaços de connectar amb els altres, viure experiències intenses que potencien la nostra creativitat i ens empoderen per generar revolucions i canviar el món.

T'atreveixes a descobrir noves dimensions?

#AbsolutNewDimensions
#AbsolutxSonar


www.absolut.com