Tres productors locals i tres guardonats xefs a l'àrea VIP de Sónar de Dia

26/06/2019

L'àrea gastronòmica de Sónar 2019, aposta per una oferta basada en productes de Km0 i el talent d' extraordinaris cuiners locals. Tres productors i tres xefs allunyats de l' estrès i de les modes de la ciutat i reconeguts cadascun d'ells amb una Estrella Michelin, crearan dos menús exclusius amb productes locals i estacionals ideats per ser degustats a l'Àrea VIP de Sónar de Dia.

  • El dijous 18 de juliol, Quim Casellas del restaurant Casamar de Llafranc, cuinarà el pop de roca del Cap de Creus pescat artesanalment amb "nanses" per Salvador i Helena Manera.

  • El divendres 19 de juliol, Oriol Rovira de Els Casals de Sagàs cuinarà el porc criat atenent pràctiques respectuoses i tradicionals per Jordi Rovira de la Rovira de Sagàs.

  • El dissabte 20 de juliol, Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís treballarà amb els saborosos enciams conreats per Ramon Bosch al seu hort de la Boscana de Bellvís.
Tots els menús inclouen propostes per a vegetarians.