Tornem al Lab

1/03/2022

Resident Advisor i Sónar revelen avui el line-up complet de SonarLab by Resident Advisor a Sónar de Nit incloent-hi la nova incorporació de l'implacable live de techno-no-techno del duo Giant Swan.

Durant les nits de divendres i dissabte, Resident Advisor presentarà 14 DJ sets i live performances que demostraran que la música que ballem actualment quan sortim de nit és més diversa i variada que mai. Des que el sol marxi fins que torni a sortir, aquest serà el lloc a on explorar l'espectre complet de la música de club del 2022.

Selectors experimentats i versàtils com Avalon Emerson, Batu o Midland b2b Shanti Celeste sabran trobar el pols a la pista i potenciar-lo, mentre que els fans de les variants més fosques de la música de ball no voldran perdre's Helena Hauff o Skee Mask en territoris més íntims. Pel seu costat, Conducta i Critical Soundsystem defensaran la bandera de dues cultures musicals inesgotables, úniques i interconnectades entre si: l'UK garage i el drum n’ bass. A ells s'unirà el seu compatriota Headie One, l'estrella principal de l'UK drill, que oferirà un abrasador discurs en viu que beu del seu àlbum ‘Edna’.

Pels qui busquin emocions més acolorides, trobaran en el nou projecte Love Minus Zero de Tiga & Hudson Mohawke una descàrrega d'energia tecnicolor d'alt voltatge. Les sessions de Venus X -fundadora de la icònica festa GHE20GOTH1K de Brooklyn- són igualment vibrants, reconstruint la música de club des de les bases, tirant tant del mainstream com de l'avantguarda. Des d’un angle diferent, la barcelonina MBODJ desafiarà també la noció preconcebuda de com hauria de sonar una sessió de techno: tempos més lents, ritmes més densos i textures que estan lluny de resultar familiars. L'andalús GAZZI és un altre artista que juga amb els gèneres, mesclant electrònica llampegant i breakbeat dels 90 amb edits casolans de dembow i reggaetón de pitch alterat. Finalment, Giant Swan i Nihiloxica, dos dels shows en viu més potents del moment. El primer, utilitzant energies crues; el segon, omplint escenaris i atmosferes a base de percussió.

Tickets ja a la venda

Lineup 

SonarLab Divendres 17 Juny
Avalon Emerson, Critical Soundsystem, Conducta, GAZZI, Headie One, Skee Mask, Tiga & Hudson Mohawke present Love Minus Zero, Venus X.

SonarLab Dissabte 18 Juny
Batu, Giant Swan, Helena Hauff, Midland b2b Shanti Celeste, MBODJ, Nihiloxica.