Tickets per a Sónar 2023 ja a la venda

20/09/2022

Sónar celebrarà el seu 30è aniversari amb la 30a edició del festival a Barcelona els propers 15, 16 i 17 de juny de 2023.

Un cop més, Sónar de Dia se celebrarà durant les tres jornades -dijous, divendres i dissabte- a Fira Montjuïc, mentre que Sónar de Nit ens portarà de nou a Fira Gran Via les nits de divendres i dissabte.

Els Abonaments, Abonaments VIP i Acreditacions per a Sónar 2023 ja estan a la venda a la pàgina de tickets. Tots ells donen accés als tres dies i les dues nits del festival.

Els Abonaments VIP, a més, atorguen una sèrie d’avantatges, incloent-hi accessos ràpids, barres i restaurants exclusius i busos llançadora entre totes dues venues, millorant així l’experiència al festival.

Les Acreditacions, per la seva banda, estan destinades al públic professional i assistents interessats en activitats exclusives de Sónar+D orientades a les comunitats creatives, investigadores, artístiques, etc.

Durant les properes setmanes i mesos, s’anirà revelant més informació relativa a Sónar 2023 i a les celebracions del 30è aniversari tant a xarxes socials com a través de la newsletter de Sónar.