The Blaze, CC:DISCO! i més prenen el relleu d’‘Un SónarVillage a S’horabaixa’ a l’agost

20/07/2022

L’illa de Mallorca continua celebrant l’arribada dels grans noms de la música electrònica de ball més cuidada gràcies al cicle ‘Un SónarVillage a S’horabaixa’.

La iniciativa de Sónar i Mallorca Live converteix l’Antiguo Aquapark de Calvià en la pista de ball més cotitzada de l’illa, gràcies a esdeveniments com el del passat 16 de juliol, quan Floating Points o els germans Overmono, entre d’altres, van fer ballar l’illa de 19h a 03h.


The Blaze i CC:DISCO! lideren la segona data del cicle

‘Un SónarVillage a S’horabaixa’ celebra la seva segona data el dissabte 6 d’agost. Per a l’ocasió, comptarà amb el duo francès d’electrònica èpica The Blaze, que van arribar a l’estiu amb el seu nou single “EYES” i un nou directe que ja es va veure a Sónar Barcelona. A Mallorca, oferiran un DJ set en què sonaran tots els seus grans èxits i una acolorida selecció de música house.

L’encarregada de clausurar la festa serà l’aclamada selectora australiana CC:DISCO!, coneguda per la seva habitual fusió de ritmes underground i himnes dels vuitanta.

La seva compatriota australiana -encara que establerta al Regne Unit- Logic1000 també hi serà present, signant un dels seus DJ sets sempre poc convencionals, fidels als ritmes de l’UK dance, el funky house i els samples vocals. La israeliana Mor Elian, cap de Fever Am, completarà l’aposta per una electrònica d’avantguarda que trenca motlles i que arriba des de tots els racons del planeta.

Com ja va passar al juliol, aquesta nova cita amb ‘Un SónarVillage a S’horabaixa’ tindrà representació local. L’encarregat de fer sonar els primers temes de la tarda serà l’artista alemany establert a Mallorca Fabian Roelandt.


Una oferta gastronòmica basada en producte de proximitat

El públic d’‘Un SónarVillage a S’horabaixa’ gaudeix en cada data d’una cuidada oferta gastronòmica, basada 100% en producte de proximitat amb l’objectiu de fer costat als productors locals.

Hi ha tot tipus d’opcions, incloses tant vegetarianes com veganes, fruit de la col·laboració amb Esment, entitat que treballa des de fa més de 50 anys per la qualitat de vida i igualtat d’oportunitats de les persones amb necessitats de suport. La recaptació obtinguda es destinarà íntegrament a la fundació.

Els tickets individuals pel 6 d’agost i per l’última data d’‘Un SónarVillage a S’horabaixa’ el 3 de setembre estan a la venda aquí.

Més info a sonarshorabaixa.com.