Teenage riot: una trobada amb el duet de pop electrònic Anger

17/06/2019

Aquest 2019, com tots els anys, SonarDôme presenta el millor talent sorgit de la Red Bull Music Academy a l'espectacular escenari amb cortines blaves de Sónar de Dia. Entre els exalumnes que tocaran aquest any trobem al duet pop electro-indie austríac Anger, que utilitza els baixos angulars del post punk de principis dels 2000s i els combina de forma captivadora amb melodies sinuoses i electrònica retro. Ens hem reunit amb ells abans del seu show per parlar sobre les seves experiències a la Red Bull Music Academy de Berlín d'aquest any, així com el que tenen previst per al seu concert a SonarDôme.


Què és el més important que la gent hauria de saber sobre vosaltres?

No estem amagant res en el nostre àlbum de debut, "Heart / Break". Les cançons són molt vulnerables i intenses, espero que les estimin tant com ho fem nosaltres. Heart / Break es llançarà a finals d'aquest estiu.


Serà aquesta la vostra primera vegada al festival? Quines són les vostres expectatives?

Sí, serà la nostra primera vegada. Hem escoltat tantes bones històries sobre Sónar que no podem esperar a arribar i actuar. Les nostres expectatives són molt altes. Esperem passar-ho molt bé envoltats de bellíssimes persones.


Podeu parlar-nos de la llista de reproducció que heu creat per nosaltres? Quina era l'atmosfera que buscàveu? Hi ha algun track que tingui algun significat especial per vosaltres?

Com sabeu, actualment estem acabant el nostre àlbum de debut. Serà totalment diferent al que hem fet fins ara. I aquestes són algunes de les cançons que ens han inspirat a escriure els nous temes. També hem inclòs dos artistes d'Àustria, on vivim actualment: Bilderbuch i Mavi Phoenix. Tots dos són artistes extremadament talentosos i volem donar-los suport perquè s'escoltin fora d'Àustria i Alemanya.


El vostre so està molt influenciat pels 90, rock, synth pop, grunge ... són aquests els gèneres que us van influenciar mentre creixíeu?

Si, totalment. Sempre ens han encantat Nirvana, després Placebo, després Kanye West, ara Billie Eilish, Beyoncé o Dua Lipa... Tots tenen un cert impacte en la nostra pròpia música. Al 2019 ja no has casar-te amb cap gènere en concret. No creiem en cap límit, és molt més divertit d'aquesta manera.


Hi ha algun artista de l'àmplia programació del festival que estigueu desitjant veure especialment?

Sí, per descomptat, Arca, Holly Herndon, vōx i molts més. Lamentablement, hem de marxar divendres, així que ens perdrem a A$AP Rocky.