SonarMix 009: Jyoty - Sense normes, percussió massiva, personalitat desmesurada

12/06/2022

Personalitat és una paraula que sorgeix sovint quan es parla de Jyoty. Els sets d’aquesta DJ nascuda a Amsterdam i establerta a Londres són un ressò del seu propi i efervescent caràcter: una mescla vaporosa de club music que flueix amb múltiples propostes i un desenfrenat sentit de l’alegria. Per a SonarMix 009, Jyoty fa el que sempre fa: posar-li música a la festa.“Sense regles, amb tots els gèneres, percussió massiva”, així descriu el seu SonarMix la des de fa ja temps resident de Rinse FM. Després de diversos intents, va acabar gravant-la de l’única manera que sabia. “He entès que NO puc preparar mixes”, reconeix, “he de limitar-me a gravar en el moment, utilitzant cançons que estan al meu USB en el moment i concorde al mood en què em trobo eldia en qüestió”. Així doncs, SonarMix 009 arrenca amb l’offbeat dembow de DJ Krokzz x ILL Flavaz abans de passar a l’amapiano (“Space Dance” de Villosoul i un remix de somni del “Rock The Boat” d’Aaliyah a càrrec del productor berlinès Sosa.Bln). A mesura que el ritme augmenta, també ho fa la varietat de la seva selecció: del clàssic de Masters At Work “The Ha Dance” a Jennifer Lopez i de l’ex futbolista Djibril Cissé & DJ Peet (ft. Niniola) al pioner del gqom DJ Lag i al futurista del baile funk Badsista. Fins i tot ha inclòs algunes de les seves pròpies produccions, encara inèdites, cosa que porta fent als seus sets des de fa un temps.

És un indici del que es pot esperar de la seva actuació a última hora de la tarda a Sónar de Dia el dissabte 18 de juny: melodies dolces, percussió i moltes atmosferes. “Sónar és felicitat. A una ciutat a la qual anomeno casa meva... És una bogeria pensar que puc posar la marca verda a aquest concert a la meva llista de desitjos tan aviat en la meva carrera”.

Tot i així, sembla que no ha pogut preparar-se en excés per a l’ocasió, ja que està més ocupada que mai: comissariant, promocionant i dirigint el seu club itinerant HOMEGROWN i comissariant la música per a la desfilada de la Setmana de la Moda de Londres d’AGR. A més, per descomptat, es manté connectada amb la seva creixent base de fans a través dels seus sempre honestos i sovint còmics comptes d’Instagram, Twitter i Youtube. O com ella mateixa diu: “Passant el millor moment de la meva vida i donant gràcies cada dia”. Puja el volum de SonarMix 009 i fes com ella.

Tracklist:
DJ Krokzz x ILL Flavaz - Back It Up 
Mitchell Yard Pasquinel - Verre Oosten 2020 (unreleased)
Farsight - Cadena
Villosoul - Space Dance
Sosa.Bln - Rock The Boat (Amapiano Remix)
Vaskular ft. Valesuchi - Black Jesus
Masters At Work - The Ha Dance
Teyana Taylor - WTP
Mak10 & Scratchclart - Smoke Signals
Ikonika - Sarsariya
Gaia Beat - Espalha 
Jennifer Lopez - Waiting For Tonight
Chop Daily x Eugy - My Touch
Djibril Cisse, DJ Peet, Niniola - Kiti
Jyoty - Unreleased
DJ Lag - Onandon
Jyoty & Ahadadream - unreleased
Greg ft. King DouDou - Dembow Tronico
Fuzzy Logik - The Way You Move
Deize Tigrona - Injecao
Mina - Meet Her Front Left
Murder He Wrote - All Night (Instrumental)
Khalil - Seasons Work 2.0
Kaval - Yajis Attack
Indie Allen - Suga Daddy (Luca Dub Edit)
Tia Maria - Kuribotas
Normani - Wild Side (Leonce Remix)
DJ Papo Reto - Gigolo
N*E*R*D* - Lapdance (Hyalyte Edit)
DJ Nigga Fox - Faz A Minha
Pink - There You Go (Sovereign Remix)
Badsista - Na Onda Da Babylon
Ahadadream - Spaceship
Sinjin Hawke - Crystal Dust
Hyalyte - I Miss The Rage
De Schuurman - Pier Je Bill!
Javascript - Hottt (Vices Remix)