SonarMix 006: GAZZI - Un set bucòlic en clau cinematogràfica

25/05/2022

“Aquest mix és un reflex del que soc, però també una autèntica declaració d’intencions,” diu Pablo Jiménez, àlies GAZZI, sobre SonarMix 006. En Pablo va néixer el 1994 a Linares, un lloc allunyat de les influències underground que hom pot trobar als clubs de les grans ciutats. Es va mudar a la província veïna de Granada, on va començar a descobrir els sons de la música de club i, especialment, els de l’escena UK bass i ‘post-dubstep’. Les seves pròpies produccions i edits mesclen el so de l’escena de club granadina inspirada en el reggaetón i el dembow (té una estreta relació amb l’autor de SonarMix 003, Chico Blanco, i el seu col·lectiu Mareo) amb aquestes influències més atmosfèriques.


El 2022, tres anys després de publicar el seu primer tema a Bandcamp, crida cada vegada més l’atenció dels clubs, tant a Espanya com a tota Europa. “Dono gràcies a la vida per les oportunitats que m’estan arribant i a l’escena de Granada per tot el que m’inspira,” ens reconeix. GAZZI debutarà a Sónar el divendres 17 de juny, inaugurant Sónar de Nit a SonarLab by Resident Advisor. “Convido a que la gent es passi a veure’m obrir per a endinsar-se en una sessió d’ambient i ritmes evocadors que espero que deixin empremta,” avança.

SonarMix 006 és una primera aproximació a la selecció musical del DJ andalús i els sons que està treballant com a productor. El primer dels quatre temes originals i inèdits que revela en el mix, “Desde la primera vez que te vi”, ens obre les portes a un viatge que inclou música atmosfèrica i profunda de Burial, beats bucòlics com els d’Icarus remesclant a Bow Anderson o tímides dosis de breakbeat i IDM signades per Unperson. No obstant això, són els altres talls originals de GAZZI, com “Solo pienso en ti” o “Für Elena”, els que generen els moments més emotius. “SonarMix 006 emula el que sona en els meus auriculars quan vaig pel carrer: sons d’ocells, cançons de club que s’entremesclen amb ambient... Sempre des d’un punt de vista cinemàtic i amb una narrativa clara: música que faci ballar i sentir coses.”

Mentre grava aquesta hora de música, GAZZI treballa de manera paral·lela en “ritmes més clubbers”, encara que té pendent treballar també en “alguna cosa purament ambient” i “molts remixes que encara han de veure la llum”. Tot això, amb la seva primera aparició a Sónar 2022 en l’horitzó: “Sónar suposa la meva oportunitat d’unir-me a una estirp de grans artistes que han innovat i creat avantguarda en el festival d’electrònica més important del meu país, sent un espai on hi ha cabuda per a tota mena de ritmes i sensacions. És un gran honor formar-ne part.”

Tracklist:
GAZZI - Desde la primera vez que te vi (unreleased)
Interludio - Jim Morrison predicts the future of music
Burial - Untrue
GAZZI - Solo pienso en ti (unreleased)
Destiny’s Child - Say My Name (Debba’s Spring Bloomer Edit)
K-LONE - Hold On Culebra
Karynn ft. Young Paint - Tilt
Malibu - Nana (Like A Star Made For Me) x Franck, il bambino del film “D’AMORE SI VIVE”
Bow Anderson - Heavy (Icarus Remix)
Groove Armada - Paris (Andhim Remix) 
GAZZI - Für Elena (unreleased)
GAZZI - Cada vez (unreleased)
Unperson - In Your Own Time
Bambinodj - Lost Riddim
Supreme Jubilees - It’ll All Be Over