SonarMix 005: Umami b2b CRKS290 - Grime i ritmes globals amb segell Dembooty

18/05/2022

A mesura que s’acosten les dates de Sónar Barcelona 2022, es converteix en temptació anar imaginant moments que podran viure’s durant el festival. El que arribarà signat per Umami b2b CRKS290 en l’obertura de SonarPark by DICE el dissabte 18 de juny (15.00 a 16.30) podria ser una de les grans sorpreses. Almenys, així ho imaginen tots dos: “Ens encanta l’horari; tenim ganes de començar de gom a gom, aprofitar aquesta energia de Sónar de Dia i transformar-la en ball. Estem preparant un set per a no parar de suar i gaudir molt.”Umami i CRKS290 són coneguts per haver fundat el 2019 a Madrid la festa Dembooty juntament amb BRAVA (que també actuarà a Sónar 2022, en el seu cas a Sónar de Nit, el divendres 17 de juny, obrint a SonarPub by Thunder Bitch de 22:00 a 23:15). “Estem tractant de portar la nostra festa a altres ciutats i no quedar-nos només a Madrid. Veiem que fora de les capitals hi ha propostes molt interessants, molt moviment i qualitat musical. Cal explorar-lo i donar-li cabuda”, ens expliquen.

Dembooty ha cridat l’atenció de l’escena de clubs nacional per la seva aposta pels sons globals. Una aposta que a SonarMix 005 està més present que mai: “Volíem que aquest mix ens representés, mostrés la nostra evolució i deixés enrere definitivament la imatge de perreo que alguna gent té de nosaltres. Ens agrada el bass, els breaks, els sons globals de tota mena, des del baile funk, el grime o l’afrobeat fins a les noves tendències electròniques que beuen del flamenc.”

La parella, que va gravar aquests 51 minuts a casa seva a Madrid en un dels seus atrafegats dies, s’inspira en el treball de segells com XXIII, NAAFI, Rawa, Mareio, Club Yeke, 1Forty, Caballito o Wile Out, encara que també rescata “joietes no tan actuals”. SonarMix 005 arrenca amb “Masterplan” de My Nu Leng ft. Fox i encara un sinuós camí que ens porta del “Te Chupo Todx” de Zutzut al “Godzilla” d’Harry P, passant per moments tan èpics com en el que sona l’edit de Debba del “Say My Name” de Destiny’s Child.

Tracklist:
My Nu Leng ft. Fox - Masterplan
CRKS290 ft. AKA AFK - The End
Hermit - (It Ain’t) All Good
Big Boi (Nick León Baile Mix) - Kryptonite
Zutzut - Te Chupo Todx
Sara Hebe, Highkili (Prod. Don Peligro) - Instrospectivos
Pree Me ft. なかむらみなみ - Roska (Carpainter Remix)
Bianca Oblivion - Respire
Dialect x Vital Techniques - Best In This (Killjoy Remix)
píccolo - Phantom
LUNY - Shake My Riverside (Dj Tool)
Blue Canarinho - Leader ft. Logan
Destiny’s Child - Say My Name (Debba’s Spring Bloomer Edit)
Novelist x Mumdance - 1 sec (Ali McK & IYZ Hard Re-Drum)
Sir Gil Santos - Novo Magalenha
DJ Heartstring - Dancing With Somebody
Siu Mata, Amor Satyr - Movimiento
Silverio ft. Otto Von Schirach - Salón de Belleza
Fork And Knife - Muderer MBA
Harry P - Godzilla
Katy B - Katy On a Mission
Rema (Broken Lip Flip) - Dumebi