SonarMix 003: Chico Blanco - Del house dels 90 a l’autotune

4/05/2022

El que Chico Blanco mostra a SonarMix 003 és la introducció perfecta a la moderna i inigualable amalgama d’influències i estils que caracteritzen al polifacètic i talentós artista. “Volia anar una mica més enllà i compartir la música que m’agrada i m’inspira, evitant fer una sessió sempre ascendent, amb temes només per a la pista de ball”, diu Pablo Cobo sobre la sessió.


Sónar Festival · SonarMix 003: Chico Blanco

El productor, DJ i cantant de 24 anys -que rapeja en els seus propis temes- combina la seva experiència en el trap amb el seu amor pel house dels 90 -des del ghetto fins al freestyle llatí-, així com per l'UK garage, els breaks i l’eurodance. Així, a SonarMix 003, pots trobar a la llegenda del Chicago house Ralphi Rosario al costat d’un tall provocatiu de DJ Sneak o l’r&b de 070 Shake. “Hi ha una mica de tot: molt house, autotune, guitarres, breakbeat, vogue, Baltimore club, old school, material nou…”

També fa lloc per a un nou llançament de MAREO, el col·lectiu que dirigeix a Granada juntament amb 8KITOO. Es tracta d’“Er Mareito”, una oda a un cap de setmana d’excessos en clau rap amb tints àcids signada per Ttrraaccaa i que desemboca inesperadament en un remix del “Hurt” de Nine Inch Nails

“Sónar significa avantguarda, pioners, música electrònica…” Per això, Chico Blanco té pensat anar més enllà en el seu set de juny, escapant de la seva fórmula habitual de “DJ + veu”. “Les meves lletres i melodies hi seran presents, però mesclades amb molta música de ball”, assegura. “I amb alguns moments èpics que ens facin sentir cosetes, com sempre.” Chico Blanco passarà per la cabina de SonarPark by DICE el dijous 16 de juny, a Sónar de Dia.

Tracklist:
Tiga, Zyntherius -  Get Rich
2 in a Room - Do What U Want
Little by Little - Jacked
Chico Blanco, Soto Asa - Tu Gente Nueva
Foamek - Chardonnay (Moma Ready Dub)
qbpb - Q's Cunty Club Mixxx (feat. Lil Arvi)
Ralphi Rosario - Brinca
DJ Hmc - Punk
Dj Sneak - 3D Print (Raw Version)
Baley Ibbs - Helter Skelter
M.I.A. - Paper Planes ( Scottie B Remix)
Dj Manny - Deep in the Jungle
Dj Delish - Sissy
Ttrraaccaa - Er Mareito
Nine Inch Nails - Hurt (Dj Nick Carter UKGrunge Mix)
Memo Boy -  I do what he say I do 
070 Shake - Nice to Have
Bladee - Wings in Motion
Opus III - Its a fine day