SonarMix 002: Ehua - Un club set hipnòtic

27/04/2022

Ehua abasta molt terreny en els 72 minuts que conformen aquest nou SonarMix. “Volia arribar a tots els terrenys musicals als quals sento que pertanyo en aquest moment i transmetre molta energia, tant rítmica i física com emocional”, explica.Començant amb la seva pròpia edició del “CUUUUuuuuuute” de Rosalía i acabant amb un tall ambient experimental de TSVI & Loraine James, Ehua viatja pel gqom, l’afrohouse, el techno psicodèlic, l’electro, el footwork i un munt d’altres temes de club recents i difícilment classificables. La productora i DJ italo-ivoriana també esquitxa el seu set amb temes inèdits que sortiran aviat, signats per “molts artistes que admiro, amb alguns dels quals he tingut el plaer de creuar-me recentment”.

El resultat és un estimulant viatge a través de baixos i ritmes, en el qual el pitch i els BPM mai es mantenen estables. No en qualsevol lloc es pot escoltar l’últim llançament de l’agitador de club Scratcha DVA mesclat amb els fluids polirritmes de Polygonia; o el ball d’snares de Jana Rush lliscant sobre un tema de drum ‘n bass de Fixate (que es fon després amb una pista de baixos foscos d’Air Max '97).

“És un somni formar part de Sónar”, afegeix, “tant com a concepte com per la institució que és”. El seu set a SonarLab by Resident Advisor el dissabte 18 de juny a Sónar de Nit hauria de ser tant o més impactant, si s’ha de jutjar per aquesta mescla.

Tracklist:
ROSALÍA - CUUUUuuuuuute (Ehua edit)
Klahrk - Ready
Sha Ru - ??? (unreleased)
Hamdi - Underground
Phelimuncasi - I don't feel my legs (prod DJ Nhlekzin)
DJ JM - Nexxxt Up
Duswunder - Chamber (unreleased)
Greg & King Doudou - Dembow Tronico (Simo Cell Rmx) (unreleased)
Scratchclart - Marixylo
Polygonia - Coleus
Nachtbraker - At It
DJ Plead - RB C
Aquarian - Sam Handwich
Jamiu - Rasaks
Batu - Convergence
Stolen Velour - Symbiosis (Jabes Remix)
K-LONE - Focus
Chimpo - Broad (unreleased)
Jana Rush - Disturbed
Fixate - Window Seat (unreleased)
Air Max ’97 - Collapsing Void (unreleased)
Toma Kami - Later To The Bone
SIM - Hallow
Ultima Esuna - Laurel
Jeshi feat. Obongjayar - Protein
TSVI & Loraine James - Awaiting (unreleased)