SonarMix 001: Poté - Neix la nova sèrie SonarMix amb un set percussiu

22/04/2022

Avui llancem SonarMix, una nova sèrie de mixes gravats per artistes que representen l’esperit de Sónar, un enfocament avantguardista sobre la música i la creativitat, amb cabuda tant dins com fora del club. Els primers episodis se centraran en artistes que actuaran a Barcelona aquest juny.


Poté ha gravat aquest SonarMix 001 encara amb la seva aparició a Sónar Lisboa molt recent en la seva memòria. “Va ser un dels meus millors sets, almenys que jo recordi,” ens explica emocionat. Per al mix inaugural de la sèrie, ha volgut “transmetre una energia similar a la que vaig sentir allà, però donant-li una nova volta i incloent també alguns temes exclusius.”

El productor i DJ resident a París, nascut a l’illa caribenya de Santa Lucía i criat parcialment a Londres reuneix en la pista de ball una part de cada lloc en el qual ha viscut. L’emotiu “Jin-go-lo-ba” del percussionista nigerià Babatunde Olatunji enceta aquest SonarMix 001, abans que Poté s’obri pas a través de percussions i ritmes densos, barrejant talls d’UK club amb french-house de clara influència ballroom i comptant amb noms com els agitadors de l’electroclash i baile funk Bondo Do Rolê. També inclou treballs propis, com el seu inspirador “Natives”.

El fet d’haver actuat a Sónar Lisboa i Sónar Istanbul aquest any i d’estar actualment en ple tour com a teloner del seu company a Ninja Tune Bonobo (qui actuarà també enguany a Sónar) li ha recordat el que significava per a ell pujar a un escenari: “L’energia que transmet el públic no té comparació possible.”

Poté té un missatge per a qui vagi a veure’l a Sónar de Nit el divendres 17 de juny: “Veniu a compartir un record, una memòria. És el que sempre pretenc: compartir un moment junts, un moment ple d’amor i d’energia.”

Subscriu-te al nostre SoundCloud aquí per a no perdre’t el proper SonarMix, ni cap altre contingut d’àudio al llarg de l’any.