Sónar retransmet en directe part de la seva programació

16/07/2019

Un any més Sónar podrà seguir-se en streaming des de les plataformes Culturebox, iCat i la pròpia web de Sónar, que retransmetran en directe més de 30 concerts del festival*.


Vídeo streaming de Sónar Barcelona en col·laboració amb Culturebox

Sónar, en col·laboració amb la plataforma online Culturebox de France TV, retransmetrà en directe 23 actuacions de Sónar 2019 i 5 més en format replay, a més d'oferir imatges en "vídeo on demand" després del festival. Algunes de les actuacions que es podran veure a través de la web de Culturebox i la web de Sónar seran les de Daphni, Dixon, Ross From Friends, Sheck Wes, Red Axes, Erol Alkan, Mall Grab, Dengue Dengue Dengue, Waajeed, Bad Gyal o Tutu.

Culturebox és una plataforma de streaming dedicada a la cultura i l'art digital que emet més de 600 concerts i espectacles al llarg de l'any, en directe i en servei On Demand gratuïtament durant diversos mesos després de la seva emissió.

Horaris i visionat aquí


Àudio streaming a iCat.cat

iCat.cat retransmetrà 15 shows en àudio a través de la seva web i la del festival. Algunes de les actuacions que es podran escoltar són les de DJ Krush, Branko, Artwork, Cecilio G, Aleesha, FKJ o Shiva Feshareki, entre altres. Només has de connectar-te a la web de Sónar o la web d'iCat.cat i gaudir del festival tranquil·lament allí on siguis.

Horaris i escolta aquí


Facebook Live

A més de la cobertura a temps real per Twitter i Instagram, Sónar també retransmetrà quatre concerts en directe a través de Facebook Live, els de Red Axes, Ross From Friends, DJ Krush i FKJ.

Segueix el Facebook de Sónar aquí


*Segueix les retransmissions en les nostres xarxes socials utilitzant l'etiqueta #sonarlive