Sónar Lisboa 2022 completa la seva programació musical formada per més de 70 shows

25/01/2022

Des de joies ocultes de l'underground local fins als noms més rellevants de la música electrònica d'avui, la primera edició de Sónar Lisboa suma més de 40 noves incorporacions a un line-up que presentarà més de 70 shows en total.

A més de headliners globals com Arca, Bicep (que actuaran en directe), Dixon, DJ Shadow o Richie Hawtin, el festival també proposa actuacions de l'àmbit underground tant portuguès com internacional.

Durant els propers 8, 9 i 10 d'abril, a quatre espais emblemàtics de la ciutat, Lisboa vibrarà al so de la música electrònica més trencadora i avantguardista, juntament amb un ampli programa d'activitats de Sónar+D que s'anunciarà properament.

A més, avui es revelen els line-ups per dies i nits i surten a la venda totes les modalitats de tiquets.

De Total Freedom, Partiboi69 o Dengue Dengue Dengue live a Leon Vynehall, Nkisi o Héctor Oaks, els múltiples sons de la cultura de club internacional estaran sempre presents. Un combinat de noms underground consolidats i nous talents emergents servirà per representar la vibrant escena portuguesa, amb Violet actuant en directe i BLEID, DJ Lycox o Marum compartint terreny amb DJs veterans de Lisboa com Photonz, Rui Vargas o Yen Sung.

Aquests noms se sumen a una extensa llista d'artistes prèviament anunciats, com Charlotte de Witte, DJ Nigga Fox, Floating Points, Honey Dijon, Nicola Cruz o Nina Kraviz, entre molts d’altres.

Aviat s'anunciaran també les activitats del congrés Sónar+D, entre les quals tindran lloc desenes de talks, workshops, debats, demos, experiències immersives i exposicions, completant així el programa del festival.

Els tiquets individuals per dia i nit i per espai ja estan a la venda aquí.
Els abonaments VIP, que donen accés a tots els espais i esdeveniments, segueixen disponibles.

Consulta el line-up complet a sonarlisboa.pt.