Sónar Barcelona 2022 suma 24 nous artistes a la seva programació

30/11/2021

C. Tangana, Bonobo, Agoria, Headie One, Lyra Pramuk,  Coucou Chloe, For Those I Love, Overmono Live, LSDXOXO Live, Juicy Bae, Rojuu, Poté DJ Set, BRAVA i La Chica, entre els 24 nous artistes que se sumen a Sónar Barcelona que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de juny. 

Sónar de Dia reinventa els seus espais amb el nou escenari SonarPark by DICE. El nou espai dissenyat per a mostrar l'esperit de Sónar en la seva forma més radical i innovadora, en col·laboració amb el partner de descobriment d'esdeveniments i venda d'entrades DICE. L’escenari serà alhora una festa de la diversitat i un tribut a la gamma cada vegada més àmplia d'estils i idees que conformen la cultura de club global.

El protagonista absolut serà C. Tangana. La figura de major abast de la música popular espanyola amb un show extraordinari de tots els seus èxits i del seu recent àlbum "El Madrileny”. Headie One, el raper que està reinventant el gènere al Regne Unit, farà la seva primera aparició a Sónar. Bonobo presentarà el seu pròxim àlbum 'Fragments' i el teloner de la seva anterior gira, el productor Poté, oferirà un DJ set percussiu. 

Un altre dels artistes habituals de Sónar, el DJ i productor francès Agoria, tornarà al festival per a brindar una sessió de DJ expansiva i emotiva. I els britànics Overmono Live també tornaran al festival amb un dels seus eufòrics sets en viu. Els germans gallecs Yugen Kala també punxaran un DJ set trencador que mesclarà bass music i IDM.

Lyra Pramuk, la radical vocalista i compositora estatunidenca presentarà al festival un nou espectacle audiovisual titulat “Echoluminescence”. Una altra  figura nord-americana resident a Berlín, LSDXOXO Live presentarà un nou live amb la seva notòria càrrega política. Coucou Chloe afegirà un matís més fosc a la programació, i els ritmes abstractes i l'ambient relaxat de Vegyn encaixaran perfectament a Sónar de Dia.

L'actual ona de creativitat urbana jove nacional estarà ben representada, amb dues joves sensacions: el raper barceloní El Bobe i l'estrella sevillana emergent del trap espanyol Juicy Bae. A ells s'uneix el prolífic emo-rapper Rojuu, un altre artista que des d'aquí està modificant el model de trap global. El duo Mori, Rusowsky (que va produir el tema "Bien" per a C. Tangana) pujarà el seu bedroom pop íntim a l'escenari. Finalment, la DJ donostiarra BRAVA barrejarà reggaeton, trap i r'n'b amb un sentit vital i urgent de la diversió. 

També se sumen dos shows poc convencionals que aborden temes de pèrdua i dol: la música ritualista de l'artista franco-veneçolana La Chica i la de l’irlandès For Those I Love que combina amb brutal intensitat la paraula i l'electrònica. L'experimentador argentí IHHH s'uneix als artistes visuals Desilence per oferir una actuació audiovisual impactant centrada en el piano. I, en una col·laboració única presentada per Patreon, Hainbach, Look Mum No Computer i Cuckoo,  uniran les seves forces en un espectacle especial en format demo/talk/show titulat “Uncompressed”.

Aquests nous shows se sumen als prèviament anunciats d'artistes emergents i grans estrelles de l'electrònica. Consulta tota la programació anunciada fins a la data aquí:

Programació per dies i nits

Tickets