Sónar Barcelona 2022 completa la seva programació amb més de 30 nou artistes

9/03/2022

Comença el compte enrere per a Sónar Barcelona 2022. Avui s'ha anunciat el lineup definitiu per a la 29a edició del festival. Les incorporacions de Jennifer Cardini b2b Perel, Anfisa Letyago, Kabza De Small x DJ Maphorisa (Scorpion Kings), Samantha Hudson, Paranoid London, Partiboi69, Pongo i més se sumen a un total de més de 100 artistes que actuaran del 16 al 18 de juny a Barcelona.

Dues parelles de DJs encapçalen les noves incorporacions: un back-to-back de Jennifer Cardini i Perel que mai s'ha vist sobre un escenari i dos dels padrins de l’amapiano, el fenomen house sud-africà que ha arrasat en l'underground mundial: Kabza De Small x DJ Maphorisa sota el nom de Scorpion Kings.

Per part seva, Anfisa Letyago arribarà amb el seu techno contundent a Sónar de Nit, juntament amb les selecció experimental i percusiva de Ehua. El duo britànic de techno analògic Paranoid London torna amb un nou i àcid espectacle audiovisual en directe, mentre que UNIIQU3, Partiboi69 i Pongo aporten les seves variants de la música de club d'alta intensitat a Sónar de Dia.

En clau nacional, Niño de Elche + Ylia + Banda “La Valenciana” suposa el retorn de Niño de Elche a Sónar per a presentar el seu inèdit ‘Concert de músika festera’ al costat de Ylia i una banda de música tradicional valenciana de 40 persones per a reinterpretar la música de les festes populars.

Maria Arnal i Marcel Bagés presenten Hiperutopia, una reinterpretació del seu últim disc Clamor al costat d'un cor de veus i la interacció amb la Intel·ligència Artificial. I Samantha Hudson, la trencadora musa queer, debutarà al festival amb un nou show en viu en el qual no faltaran els seus grans èxits.
El preu de l'Abonament pujarà de 185€ a 200€ avui (9 de març) a les  23:59h.