Sónar a IDEAL torna el 7 i 8 d'octubre amb Raül Refree & Pedro Vian feat. Pedro Maia A/V set

17/09/2021

Per al segon lliurament del cicle, Sónar a IDEAL reuneix dos referents de l'electrònica experimental i el pop alternatiu, per a actuar junts en un AV show immersiu extraordinari.

Presentat en associació amb We Are Europe, l’espectacle uneix el talent de Raül Refree -mestre de la composició i col·laborador innat- amb Pedro Vian -capità del segell Modern Obscure Music- en un panorama visual dissenyat a mida per a aquest espai per Pedro Maia, artista visual portuguès i col·laborador habitual d'artistes com Vesel i Kevin Martin.

Durant l'actuació, els assistents escoltaran música totalment inèdita, inspirada en el fluir de la naturalesa, la incertesa del futur i la importància del present. La idea neix d'unes composicions de Pedro Vian a les quals Raül acaba de donar forma amb improvisacions de piano preparat i òrgan positiu.

Aquest show serà tota una experiència immersiva en la qual electrònica, instrumentació clàssica i imatge analògica digitalitzada i tractada per l'artista visual Pedro Maia crearan un món paral·lel totalment nou.

Raül Refree & Pedro Vian feat. Pedro Maia A/V set es presentarà en directe 2 vegades cada dia en passis programats a les 20.00 i les 22.00 hores.