OFFSónar by Night celebrarà dues nits extraordinàries encapçalades per Nina Kraviz i Laurent Garnier al Poble Espanyol de Barcelona

8/10/2021

Coincidint amb el festival SónarCCCB, les nits del divendres 29 i el dissabte 30 d'octubre, OFFSónar celebrarà el retorn del clubbing a la nit de Barcelona amb 2 sessions extraordinàries per a reunir els DJs més selectes de l'escena local amb dos dels DJs més importants del món: Nina Kraviz i Laurent Garnier.
 
El divendres 29 d'octubre actuarà Nina Kraviz, la reconeguda i versàtil DJ, que amb el seu excepcional gust per l'electrònica més temperamental proporcionarà una súper esperada dosi d'evasió després dels esdeveniments dels últims mesos.
Kraviz estarà recolzada pels talents locals Ndrx i Anika Kunst a l'escenari principal, amb Shlomi Aber, Gaetano Parisio i Allisa Filatova al segon escenari.
 
El dissabte 30 d'octubre serà el torn del DJ el nom del qual és sinònim de Sónar: Laurent Garnier. L'inimitable DJ de techno francès sens dubte mourà al públic com només ell sap fer-ho i celebrarà el seu retorn a la pista de ball a OFFSónar by Night, així com als cinemes amb l'estrena del documental “Laurent Garnier Off the record” a l’In-Edit Festival.
El suport de la nit vindrà d'un dels màxims referents de l'electrònica espanyola, Angel  Molina, el duo de DJs Shakti Alliance, mentre que Mystery Affair, i les DJs Josephine i Lluna Martínez del col·lectius femení Femnoise' punxaran al segon escenari.
 
Totes dues nits es desenvoluparan entre les 22.00 i les 4.00 hores a l’Hivernacle, a l'icònic entorn de la Plaça Major del Poble Espanyol.
 
Seguint el protocol del Procicat:
  1. El públic podrà presenciar els shows dempeus i estarà permès el ball.
  2. La mascareta serà obligatòria en tots els espais, excepte a les àrees de restauració en el moment de la consumició.
  3. L’accés es realitzarà prèvia presentació del passaport Covid UE que demostri estar vacunat amb la pauta completa, haver-se realitzat un test d’antígens (48h abans d’accedir al festival) o test PCR (72h abans) amb resultat negatiu, o bé haver-se recuperat de la infecció en els últims 6 mesos.