Ja estan disponibles els horaris dels shows i activitats de l’AI and Music S+T+ARTS Festival i SónarCCCB

7/10/2021

AI and Music S+T+ARTS Festival

L'art i els algorismes es trobaran els dies 27 i 28 d'octubre a l’AI and Music S+T+ARTS Festival, un esdeveniment que aplica la intel·ligència artificial a la música i que se celebrarà per primera vegada a Barcelona.

Coproduït per Sónar, la Universitat Politècnica de Catalunya UPC i betevé en el marc del programa S+T+ARTS de la Comissió Europea, el festival comença el dimecres 27 amb el Concert Inaugural de Marco Mezquida a L'Auditori, i una jornada completa amb 20 shows, DJ sets, talks i workshops al CCCB el dijous 28, amb Holly Herndon, Mouse on Mars, Hamill Industries & Kiani del Valle i molts més.

Consulta aquí els horaris


SónarCCCB

L'edició de tardor de Sónar, que se celebrarà de 12h a 00h en 4 escenaris del CCCB, presenta 40 shows i DJ sets d'artistes internacionals de l'avantguarda de la música, la tecnologia i la creativitat. Amb shows en viu de Koreless, Tirzah, Rakky Ripper, Space Afrika i molts més, sets de DJ continus en associació amb dublab BCN i un programa complet de talks i instal·lacions de Sónar+D, els horaris complets de totes les activitats ja estan online.

Consulta aquí els horaris