Ja a la venda els Early Birds per a ‘Un SónarVillage a S’horabaixa’ a Mallorca

18/05/2022

Sónar aterrarà a Mallorca aquest estiu amb ‘Un SónarVillage a S’horabaixa’, una proposta musical en plena natura, inspirada en el format de l'emblemàtic SonarVillage de Sónar Barcelona.

Les tres dates del cicle (16 de juliol, 6 d'agost i 3 de setembre) estaran protagonitzades per DJ sets signats per alguns dels artistes més rellevants de l'electrònica de ball internacional. Entre els més destacats estan Overmono, The Blaze, Floating Points, Âme Live b2b Trikk, Danilo Plessow / MCDE o CC:DISCO!. També hi haurà una clara aposta per selectores que estan revolucionant el panorama europeu i mundial, com Jyoty, Yu Su, Jamz Supernova, Logic1000, Mor Elian i Eliza Rose, així com una representació de l'escena local mallorquina a càrrec de Lourdes, Fabian Roelandt i Difid.

Juntament amb la promotora de Mallorca Live Festival, Sónar portarà a tots aquests artistes de primer nivell a l'Antiguo Aquapark de Calvià, llar del famós festival mallorquí. Per a aquest nou cicle estival, s'ha treballat en un espai totalment nou amb un aforament de 5.000 persones i una oferta gastronòmica basada en productes de proximitat en col·laboració amb la fundació Esment.

Ja estan a la venda els tickets individuals per dia, així com els  Abonaments i Abonaments VIP a preu Early Bird per assistir a les tres dates d'‘Un SónarVillage a S’horabaixa’. Pots comprar-los aquí.