El Festival de cinema de Cannes estrenarà “Je te tiens”, de Sergio Caballero

24/04/2019

El curtmetratge "Je te tiens", escrit i dirigit per Sergio Caballero, cofundador de Sónar, i protagonitzat per la reconeguda actriu espanyola Ángela Molina i la debutant Virginia Rousse, s'estrenarà mundialment en el marc del 72è Festival de Cinema de Cannes. El curtmetratge, produït per Advanced Music, neix del rodatge de la campanya de Sónar 2019. La pel·lícula ha estat seleccionada i es presentarà a la Quinzena de Realitzadors, que tindrà lloc del 15 al 25 de maig d'aquest 2019.

"Je te tiens" és la primera incursió de Sergio Caballero al gènere dramàtic, i mostra el viatge en cotxe d'una mare i la seva filla a través de mons inquietants, i explora temes com l'amor familiar, l'abandonament, el nihilisme i el suïcidi.


El director, Sergio Caballero, sobre el rodatge:

"És la primera vegada que treballo amb una actriu professional. Havia de ser algú que se sentís còmoda amb el meu mètode de treball, basat en l'absència de guió i amb mons estranys i poc convencionals. L'Ángela va entendre perfectament aquesta energia, i la seva intuïció va ser el motor que va impulsar la pel·lícula. Va dir que sí immediatament i la veritat és que ha estat fantàstic poder treballar amb una actriu que no només actua sinó que també viu el seu personatge".

"No és la primera vegada que membres de l'equip de Sónar participen a les campanyes del festival. En aquesta ocasió necessitava a algú per interpretar el paper de la filla, i vaig veure a Virgínia Rousse, de l'equip de booking de Sónar, asseguda a la seva taula i vaig pensar: però si és exactament com l'Ángela però més jove!"


"Je te tiens" ha comptat amb el treball en el muntatge de Bernat Vilaplana, la fotografia de Claudia Mallart i la banda sonora original del compositor i director d'orquestra Pedro Alcalde, en col·laboració amb el propi Sergio Caballero.