DJ sets d'altura a Sónar Barcelona 2019

29/11/2018

Entre els DJ sets de Sónar Barcelona destaquen el del prestigiós artista berlinès Dixon, que arribarà a Sónar per encarregar-se d'un dels moments més importants del festival: el tancament del dissabte nit a l'escenari SonarPub.

Per la seva banda, el músic, DJ i neurocientífic britànic Floating Points ha triat SonarCar a Sónar de Nit per omplir la pista amb tot el seu cabal de música en un set exclusiu de 6 hores, que serà la seva única data a Espanya el 2019.

L'estrella del house britànic, Maya Jane Coles presentarà a l'escenari SonarVillage de Sónar de Dia el seu projecte 'Nocturnal Sunshine', avançament del que serà el seu nou àlbum el 2019.

La DJ belga Amelie Lens, el nou fenomen techno, portarà un dels seus cèlebres i enèrgics sets a l'escenari SonarClub on demostrarà el perquè del seu fulgurant ascens a l'escena internacional.

El mateix farà Artwork, a qui vint anys de carrera l'acrediten com un dels garants del so britànic de club entre el garage i el dubstep i un dels artistes més fèrtils de la fecunda escena del sud de Londres.

Veure llista completa del primer avançament d'artistes de Sónar Barcelona 2019