Compte enrere per a la primera edició de Sónar Lisboa

25/03/2022

L’edició inaugural de Sónar Lisboa se celebra els propers 8, 9 i 10 d’abril, convertint-se en un esdeveniment sense precedents per a la ciutat. 

El festival tindrà lloc en quatre espais diferents, oferint així al públic la possibilitat de recórrer i descobrir la capital portuguesa d’una manera extraordinària.

Tots els tipus de tickets estan a la venda, des de l’Abonament que dóna accés a tots els shows fins al passi de cap de setmana per als shows i activitats diürnes i els tickets individuals per a cada espai i esdeveniment.

Pots consultar els horaris complets de Sónar Lisboa 2022 aquí.

Sónar de Nit - 8.9 Abril

Divendres 8 d’Abril

Entre les 20:30h i les 06h, Dixon, Arca i Thundercat encapçalen una nit inaugural carregada de diversitat al Pavilhão Carlos Lopes by Estrella Damm. Aquí actuaran també Nídia i DJ Marfox, del segell PRÍNCIPE, i l’artista de Porto Trikk.

Paral·lelament, el Centro de Congressos de Lisboa acollirà una gran festa de 20h a 06h. Charlotte de Witte, Richie Hawtin i Héctor Oaks aportaran bones dosis de techno, al costat dels veterans artistes locals Photonz i Yen Sung, o l’heroïna lisboeta Violet i el pioner de l’electro de Detroit stingray313, que actuaran live.

Dissabte 9 d’Abril

L’espectacular Coliseu dos Recreios acull de 21h a 06h un lineup d’electrònica edificant i alta càrrega emocional. En ell es podrà gaudir de l’impressionant live de Bicep, el DJ set còsmic de Floating Points i els singulars directes de Leon Vynehall i rRoxymore.

També entre les 20h i les 06h, el Centro de Congressos de Lisboa seguirà amb la música rave, aquesta vegada amb la presència de les estrelles techno Ellen Allien b2b Dr. Rubinstein, Nina Kraviz i el portuguès Lewis Fautzi, així com FJAAK live i Partiboi69, que també passaran per aquest escenari.

I, entre les 23h i les 06h, la pista de ball global es reuneix al Pavilhão Carlos Lopes by Estrella Damm, incloent els DJs Kampire, Shaka Lion i Branko b2b Gafacci i els lives de Pongo i Dengue Dengue Dengue.

Tots els tickets individuals per als diferents esdeveniments de Sónar de Nit ja es poden aconseguir aquí.

Sónar de Dia - 9.10 Abril

Dissabte 9 d’Abril

L’icònic Pavilhão Carlos Lopes by Estrella Damm també es convertirà en una gran pista de ball diürna el dissabte 9 d’abril, amb escenaris indoor i outdoor oberts de 14h a 22h. A les emocionants sessions de house de The Blaze, Honey Dijon i India Jordan se sumen les actuacions live d’altres artistes com Nicola Cruz i IAMDDB.

Diumenge 10 d’Abril

Des de les 14h fins a les 02h del diumenge 10 d’abril, al mateix lloc, els herois de l’underground actual Jayda G, Overmono i Evan Baggs prendran el control de la cabina, amb els francesos Polo & Pan i el portuguès EU.CLIDES completant el dia amb els seus directes.

Tant els tickets individuals com els Abonaments de 2 Dies per a Sónar de Dia ja es poden aconseguir aquí.

Sónar+D Lisboa - 8.9.10 Abril

El Hub Criativo do Beato acull durant tot el cap de setmana un extraordinari programa de Sónar+D, el més gran que s’ha celebrat mai fora de Barcelona. Cada dia, de 12h a 22h, hi haurà exposicions, instal·lacions i talks. 

Entre tota la programació, destaca la primera instal·lació del membre de Nine Inch Nails Alessandro Cortini, “Nati Infiniti”, una experiència única de llum i so específicament dissenyada per a l’espai que ocuparà: una fàbrica de cinc plantes que ha estat en desús durant anys.

La monumental instal·lació geològica immersiva “Earthworks” de l’estudi britànic Semiconductor també aterra a Sónar+D Lisboa, juntament amb una exposició que recull la recerca de Forensic Architecture sobre l’assassinat de l’activista i raper grec Pavlos Fyssos.

Finalment, de 17h a 21h el divendres 8 i dissabte 9, hi haurà performances audiovisuals d’artistes com Maotik & Maarten Vos, Marco Mezquida Piano+AI i AWWZ b2b AI DJ, entre altres.
Consulta el programa complet aquí. Tickets disponibles aquí.